Létezik olyan nedves popsitörlő kendő, amiben semmilyen illatanyag és adalékanyag sincs?
Valami "szuper szenzitív"?
Mindentől kipirosodik a babám popsija, a doktornő azt javasolta, hogy langyos kamillateás vattával mossam, ami legjobb esetben is csak otthon kivitelezhető (bár úgy is elég macerás)
Kérlek azt is írjátok meg, hogy hol kapható!
Hát, nem tudom mi a pontos helyzet.
Már 8 hónapos. Korábban nem volt gond a törlőkendővel, két félét is használtam, mikor melyiket.
Aztán pelenka kiütése lett, nem akart elmúlni, bármivel is kentük.
Kaptunk doktornőtől spéci gyógyszertárban kikevert kenőcsöt, az egy hét alatt teljesen helyre hozta, már csak éppen volt egy kis halvány pír, és akkor történt, hogy a nedves törlőkendővel áthaladtam rajta, és csúnyán piros lett úgy 4-5 másodperc múlva, tehát még nem csomagoltam vissza, sőt, a krémet sem tettem még rá.
A Huggiest meg fogom próbálni, a neogranormon erősen illatozik sajnos.
rossmanban lehet száraz törlőkendőt venni.
tedd egy uzsis dobozba ,önts hozzá kamillát és kész.Annyit készíts amennyire szükséged van.
Én is Huggies pure-t használok a babámnál az első perctől kezdve. Azért választottam ezt, mert ezt találtam amiben szinte semmi nincs. Én a kamillától is félek és a legtöbbet emiatt, vagy az illatanyagok miatt zártam ki.
Nálunk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!