11 hós babának milyen felvágottat vegyek, vagy virslit is kaphat? Többi lent!
Figyelt kérdés
Van egy védőnőtől kapott listám amin a virsli, májkrém stb tiltólistán van, de itt látom, hogy sokan adnak a gyereküknek.
Nagyon válogatós a lányom, utál rágni, öklendezik, szerintem még 18 éves korában is pépes ételeket fog enni.
Milyen felnőttesebb ételekkel kínálgassam? Bármit főzök megy a kukába, olyan béna vagyok ezekhez a dolgokhoz! :(
Felvágottakból márkát is írjatok légyszíves!
2013. jún. 27. 21:17
1/5 anonim válasza:
9 hónapos a kisfiam. Most kezd el ici-pici falatkákat enni. A védőnő a vajas kenyeret javasolta és a virslit villával összetörve. Érdekesek ezek a védőnők...
2/5 anonim válasza:
1. vagyok: vajas kenyeret kapott, virslit még nem
3/5 anonim válasza:
Én sem adok még virslit, parizert, májkrémet, hasonlókat a lányomnak, pedig már 15 hónapos. Egyedül jó minőségű csirkemell sonkát kap, vajas kenyérrel, paradicsomkockákkal...
4/5 anonim válasza:
A fiam 1 éves múlt, kb. 11 hónapos kora óta eszik csirkemell sonkát, Pick májkrémet, Pick virslit. Nagyon szereti. Én nem vagyok ez a túlparázós anya, álláspontom szerint jó minőségű termékeket igenis kapjon a gyerek és ne az óvodában találkozzon először ezekkel az ételekkel, mert szépen jönni fog az allergia. De ez én vagyok, azzal sincs gond, ha valaki nem ad.
5/5 anonim válasza:
11 hónapos a fiam és én már adtam neki virslit(CBA-sertés). Semmi baja tőle, persze nem minden nap ezzel tömöm:-)) bár szerintem megenné, mert ízlik neki. Felvágottat Pick párizsit szoktam venni, meg valamilyen csirkemell sonkát. Májkrémet is kóstolt már.. Nyugodtan adjad neki. Nekem ő már a harmadik gyermekem és a nagyokkal is ekkor kezdtem, senkinek semmi baja!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!