Másnál is van ez igy? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
1èves babàm nem eszik kenyeret(zsemlèt, kiflit stb.).Mindenböl kòstolgat 2-3 katonàt, de nem eszik belöle rendesen annyit, hogy jollakna.Màs babàk màr reggelire v. Vacsoràra csak kenyeret kapnak.Mit csinàlok rosszul? Vagy csak idöt kell neki hagynom és jönni fog magàtòl a "kenyèr evès" is?2017. jan. 5. 23:18
1/3 anonim válasza:
Helyettesítheted gabonapéppel pl tejbegrízbe, még finomabb is lesz.
Kenyérhéjat sem rágcsál el? Az én gyermekemnél sokszor a formaság az oka, pl elrágcsálja a héjját feltéttel is kevés fehérrésszel de ugyanazt katonánként nem ette
2/3 A kérdező kommentje:
Igen pl. gabonapeppel helyettesitem, de szeretnem ha reggelire azt enne mar amit mi es nem a pepeket(amit egyebkent nagyon szeret).
2017. jan. 5. 23:30
3/3 Snorri válasza:
Én még mindig várom, pedig már 3! Mindenki mondja milyen jó, igaza van. Csak egy szendvicset nem tudtam neki soha készíteni. Sajtot is csak reszelve csipegeti, csak a párizsit, virslit eszi meg (gyerekeknek való, magas hústartalmú). Még a maci sajtot sem. Finom zöldségkrémeket is szoktam készíteni, de nem kell neki.:-( szóval nem mindenkinél jön a kenyér evés. Én az oviban bízom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!