Fagyasztott gesztenyemasszát lehet adni a babának? Hogy készítsem el?
Annyi, hogy a natúr, 100% gesztenye változatot keresd, amiben más nincs is gesztenye, ne az agyoncukrozot, gesztenyés csak néhány százalékban tartalmazó vackokat.
Én tört krumplival és csirkemell péppel adtam a 11 hónaposomnak karácsonykor, nagyon ízlett neki. Csak úgy, kiolvasztva, semmi mást nem csináltam vele. Sokkal fiatalabb baba is kaphatja. A meggy is jó ötlet hozzá! 😉
Talán 8 hónaposan adtam először a kisfiamnak. Én krumplival sosem, mert az úgy már nagyon "lisztes" tele keményítővel, de almával (nyers és főtt állapotban is), barackkal, banánnal nagyon szerette.
Szerintem a gesztenye akkor jó, ha édes :D szóval mindenképpen gyümölcsöt párosítanék hozzá.
Arra figyelj, hogy jo fele, megbizhato gyartotol szarmazo legyen. Idorol idore kiderul ellenorzeseken, hogy hamisitjak ezeket, es a gesztenye mellett mast is tartalmaznak, altalaban krumplit vagy babot, de akar mast is.
En fott gesztenyet adtam a kisfiamnak, pucolva, fozve lehet kapni, es a biztonsag kedveert atgozoltem.
Az elso etelek kozott kapta, kezdetben anyatejjel keverve, aztan massal is, gyumolcsokkel es zoldsegekkel is pepesitettem. Nagyon szerette :)
Taplalo etel es mar a hozzataplalas kezdeten adhato.
Semmiképp ne fagyosan! :)
Viccet félre téve, először kóstold meg, mert némelyikben durvább darabok is vannak, az még nem biztos, hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!