11 hónaposnak adnál házi fagyasztott földi epret?
Figyelt kérdés
Almát szereti, banánt nem igazán, meggybeföttet eszi, de ez unalmas lehet már. Bébiétel gyümölcsöt már nem fogad el.2016. jan. 15. 10:28
1/20 anonim válasza:
Nem.
Vegyél sütőtököt, mandarin, narancsot, körtét stb.
2/20 anonim válasza:
Nem. Rendkívül allergén az eper. Mandarint, körtét próbálhatod. Kivit is, ha ledarabolod a külső zöld részét, a magrészt ne add oda neki.
3/20 anonim válasza:
Mandarin, narancs, ananász, barack befőtt.
4/20 anonim válasza:
Kulfoldi hozzataplalas szerint 4 honaptol adhato.
6/20 anonim válasza:
Valóban, utolsó. Külföldön máshogy vannak a dolgok. Pl a terhességet meg sem próbálják megmenteni 12 het előtt, ritkábban az orvosi vizsgálatok, gyakori az otthon szülés, vékonyan öltöztetik a gyerekeket, veszhelyzetben használnak antibiotikumot. Nem kell mindig a külföldöt majmolni.
4 hónapos gyereknek nem adnék epret, pláne hogy 18 hónapos kortól javasolt.
7/20 anonim válasza:
Nem, az egyik legerősebb allergén.
Off: Mi marad a kiviből, ha levágjuk a zöldet, és kivesszük a magját? Merthogy az egész húsa zöld. Amúgy én azt sem adnék, szintén apró magvas.
8/20 anonim válasza:
Igen! Mivel én napi 2 kg-ot szedtem le nyáron a kertben, szinte fájt hogy nem adhatok neki. Ezért megkérdeztem a védőnőt. Ő azt mondta, nyugodtan adhatom, csak teljesen "hámozzam meg" magyarán körbe vágtam a nagy epret, és csak a belsejét adtam neki. Hogy ez mirelittel mennyire gusztusos és megoldható e az más kérdés - kicsit macerásabb, de ha megtudod full hámozni, nyugodtan tegyél neki bele kicsit, várj hogy nem üti e ki, és ha nem, akkor így meghámozott formában nyugodtan adhatod neki
9/20 anonim válasza:
ja, amúgy mi van a körtével? :) az én lányom azt is imádja
10/20 anonim válasza:
egyébként a magja allergizál, és a fulladás miatt is ugye a mag a veszélyes. Ezért adható akkor, ha meghámozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!