Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Banantol szekrekedes a ti...

Banantol szekrekedes a ti kisbabatoknal is volt?

Figyelt kérdés
bevezettem a banant a kisfiamnak, utolag tudom, nem jol: elso nap megevett egy kozepes banan felet, masnap szinte egy teljes kozepes banant...nem kombinaltam semmivel. Azota, immar negyedik napja csak köröm nagysagu bogyocskakat kakil. Azota ebedre kapott sutotokot, ceklat, tizoraira kortelevet, de nem segitett semmi. Tortenhet e nagy baj ebbol? Mire szamithatok? Mikor kezd meglazulni a gyomra? Amugy anyatejes.... Kerlek, ha tudtok irjatok valaszt. Koszonom. ( Az este es ma reggel adtam Duphalac szirupot, szekletlazito, de meg nincs attol sincs eredmeny)
2016. dec. 14. 10:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek?
2017. jan. 12. 08:36
 12/12 A kérdező kommentje:
azota is gyengen jon, kb.harom napja kup segitsegevel urult ki teljesen, azota szinte semmi
2017. jan. 12. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!