Normaflore jó székrekedés ellen?
Figyelt kérdés
6 hós babám nagyon küzd mióta elkezdtük a hozzátáplálást. 1 hete kezdtük almával, vasárnap óta kap őszibarackot. szombat óta nem volt kaki, és nagyon sír 3 napja.
lehet csak a kakigond miatt?
adhatok neki Normaflore-t?
vagy az őszitől is fájhat a hasa?
2012. nov. 7. 14:42
1/6 anonim válasza:
A Normaflore nem fogja megoldani a székrekedés gondot, azt inkább hasmenés után szokták adni, hogy helyreálljon a bélflóra. Inkább tornáztasd finoman és rendszeresen, akár óránként, nyomkodd a lábát a hasához, simogasd körkörösen a pociját. Az őszibarack jó, mert rostos, de az almát ne erőltesd szerintem.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi!
igen, azért adok vasárnap óta őszit. de nem segített, sőt azóta sírósabb. lehet, hogy még fáj is tőle a pocakja.
2012. nov. 7. 14:55
3/6 anonim válasza:
hasmenés esetén jó csak
almát is hanyagold
a barack az jó
4/6 anonim válasza:
Alma szorulást csinál, őszi az jó! Én amikor kicsinek szorulásos volt, akkor főztem neki kamillát, de nem a filtereset, hanem a simát, és azt adtam neki!
5/6 anonim válasza:
a szilva, körte is segíthet
Nem tudom mikortól lehet, de bébiételformában találsz már 6 hótól
6/6 A kérdező kommentje:
köszi!
azóta beszéltem a védőnővel is. Levolac szirupot adtam.
szilva, körte csak 8 hótól, mert fájhat tőle a pocakja.
2012. nov. 7. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!