Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Banantol szekrekedes a ti...

Banantol szekrekedes a ti kisbabatoknal is volt?

Figyelt kérdés
bevezettem a banant a kisfiamnak, utolag tudom, nem jol: elso nap megevett egy kozepes banan felet, masnap szinte egy teljes kozepes banant...nem kombinaltam semmivel. Azota, immar negyedik napja csak köröm nagysagu bogyocskakat kakil. Azota ebedre kapott sutotokot, ceklat, tizoraira kortelevet, de nem segitett semmi. Tortenhet e nagy baj ebbol? Mire szamithatok? Mikor kezd meglazulni a gyomra? Amugy anyatejes.... Kerlek, ha tudtok irjatok valaszt. Koszonom. ( Az este es ma reggel adtam Duphalac szirupot, szekletlazito, de meg nincs attol sincs eredmeny)
2016. dec. 14. 10:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A sutotok es a banan koztudottan szekletfogo. Vegyel 100%-os szilvalevet es abbol kb 3 evokanallal tegyel neki egy kis vizbe, vagy a tejbe/tapszerbe attol fuggoen, h mit iszik.
2016. dec. 14. 10:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, amúgy én idáig úgy tudtam, hogy a sutotok lazitja , azért is adtam ....de akkor azzal is csak rontottam
2016. dec. 14. 10:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Az én lányom imádja a banánt, de ha azt kap tízóraira, akkor másnap szilvát, így nincs székrekedése. Ha nem ízlik neki a szilva, tegyél bele fahéjat, vagy más gyümölcsöt, mondjuk körtét.

Nálunk mindig van egy tartalék szilvás bébiétel itthon, mert ugyan már nem, de az elején még az alma is volt, hogy megfogta a pocakot.

2016. dec. 14. 11:34
 4/12 A kérdező kommentje:
igen, most mar tudom, hogy nem szabadott volna egyedul adnom, valamit kellett volna melleje kavarnom, de ez most mar keso....azota nem adtam neki banant....majd kesobb visszaterek ra... de ugye nem lesz nagyobb baj, majd megindul a szeklete is? engem ez aggaszt most a legjobban
2016. dec. 14. 12:02
 5/12 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Persze hogy megindul :) bent nem maradhat! Az a fontos, hogy olyanokat most ne adj neki, ami megfogja. Mondom, szilva! Nekünk mindig elég hamar (vagy rögtön, vagy még aznap) bekövetkezik az eredmény :robbanásszerű, gigaadag babakaki :D

Mennyi idős a fiad?

A lányom 8 hónapos, és a 2 kis foggal kinőtte a világot, nem eszik mást, csak darabosat, vagy amit haraphat. Így a banánt is harapja, mint a nagyok, szóval keverni én sem keverem semmivel. Plusz ha elsőnek adod, nem is ajánlják az okosok, hogy keverd, mert ha allergiás netán, egyből tudod hogy mitől.

2016. dec. 14. 12:24
 6/12 A kérdező kommentje:
hat honapos...nagyon remelem , hogy jelentkezik, meg idaig semmi
2016. dec. 14. 17:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ha látod rajta, hogy szenved, kéne neki de nem tud, erőlködik, de nem jön semmi, esetleg meghőmérőzheted.
2016. dec. 14. 18:26
 8/12 A kérdező kommentje:
koszonom, hogy irtal, elozo, varok reggelig...hatha valaminek mar megjon a hatasa
2016. dec. 14. 19:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Megint én. Mi újság? Sikerült?
2016. dec. 16. 00:08
 10/12 A kérdező kommentje:
homerozes, szekletlazito szirup volt, probaltam kuppal, de ahogy feltettem nyomta is ki, nem maradt bent... egyelore ket apro bogyo volt ma reggel.... be van aztatva az aszalt szilva..koszi az erdeklodest
2016. dec. 16. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!