Sinlac-ot lehet használni tápszer sűrítésére? Úgy értem kijön a cumisüveg lyukán?
Igen, por állagú. De nem olyan "finom por", hanem nagyobb szemű.
Nem lesz darabos, mert el kell szépen keverni, minél több port adsz hozzá, annál sűrűbb lesz - úgy működik, mint a tejbedara készítés.
Én mondjuk csak sűrítésre használtam főzeléknél, meg gyümölcs péphez tettem, ilyesmi.
De szerintem ha elég hígra csinálod, az X-es cumin átjön. (Nekünk MAM cumi volt és X alakban ki volt vágva, nem lyuk volt rajta)
Nem jó ötlet.
Egyrészt így túletetheted. Míg a Nutriton minimális kcalt tartalmaz akkora mennyiségben, mint ami kell, a Sinlac a tápszerrel egyenértékű és nem sűrít úgy, evőkanállal kellene lapátolnod.
Ebből kiindulva nem is tudom, hogy lenne olcsóbb. Oké hogy nagyobb mennyiség, de kevesebb ideig tart.
Hogy átjön-e a cumin... Nekünk Nutritonnal se jött át. X-es MAM cumit ill. TT variábilist használtunk.
Egyébként biztos tudod, de a Sinlac nem íztelen, mint a Nutriton. Én ezért se ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!