Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Miert adtok cukrozott teat...

Miert adtok cukrozott teat vagy gyumolcslevet a babanak?

Figyelt kérdés

Aki vizen kivul mast is ad inni a babajanak (mondjuk gyumile,tea,kakao), azt miert teszi?

Nem kotekedesbol kerdezem. En babam csak vizet fogyaszt (11 hos). Szerencsem van h elfogadja a vizet? Masoknal nem fogadja el es azert probalkoznak massal?

Olvastam itt olyat h anyuka reggeli elott szorpot ad a kisgyereknek es nem igazan ertem mi szukseg a sok cukorra:S

2016. jún. 30. 10:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%
Az enyém nem itta a vizet,ezért kapott teát,meg gyümi levet,ennyi.Már 5 éves,mindene az ásványvíz,nem is értem...hiába próbálják rá sütni az anyukákra,hogy direkt nem adnak a gyereknek vizet,mert direkt rongálni akarja a gyereke szervezetét a cukorral ez nem igaz.Ez pont olyan,mintha minden tápszert adó anyukára rá sütném,hogy azért tápszeres a gyereke mert nem akar szoptatni,és nem azért mert nincs más megoldás.
2016. jún. 30. 11:46
 12/16 anonim ***** válasza:
21%
Én ugyanúgy megkóstoltattam vele az innivalokat, mint az ételeket. Mértéket mindenből tartunk. Nem minden ízlett neki, a víz a kedvenc, utána a tej, és ritkán iszik teát vagy almalevet. A többi nem ízlett neki, a szénsav sem a kedvence. Én is több fajta ételt eszek, többfajtát iszok. A mértektartás szerintem a lényeg, befalni egyfajta egészségesnek nyilvánított ételt is káros. X liter viztől is ugyanúgy meg lehet halni, mint x-1 liter kólától. Ha mèrtéket tud tartani, változatosan étkezik, szerintem semmi baja nem lesz, ezért adok neki. Na meg azért is, hogy ha nagyobb lesz, a tiltott dolog ne legyen csábítóbb.
2016. jún. 30. 11:49
 13/16 anonim ***** válasza:
46%
Én is vízpárti vagyok és a Pici is csak azt issza szobahőmérsékleten. Székrekedésre adok neki cukrozott kamillateát és bébi őszibarack levet. Mindkettőt csak melegen hajlandó meginni. Mire erre rájöttem!!:)) De inkább ez, mint az erőlködés és sírás és üres pelus.
2016. jún. 30. 12:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Nagyobbik lànyom nem itta a vizet, neki teát főztem. Kisebbik issza a vizet, szereti is, de volt vagy 2 hónap, amikor csak melegen fogyasztott mindent. Nem csak langyosan, hanem jó melegen. Na akkor ő is teát kapott, mert a meleg vizet nem volt szivem beletölteni. Ahogy elmúlt ez a szokás, vissza a vízre.

Mi is minden ivók vagyunk, és vízből leginkább csak a bubis jöhet.

2016. jún. 30. 14:54
 15/16 anonim ***** válasza:
de jó hogy le van pontozva aki válaszol...még jó hogy a mi gyerekünk sem lesz rosszabb semmiben annál mint aki 10 éves koráig el van tiltva a cukortól...sőt a rossz indulatot sem cukorban mérik:)
2016. jún. 30. 18:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is le lettem pontozva. :) Biztos hülyeség 40 fokban megitatni a gyereket friss almalével ízesített vízzel, jobb lenne kiszárítani...
2016. jún. 30. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!