14 hónapos cukrozott gesztenyepürét kaphat?
Figyelt kérdés
Ahol vásároni szoktam nincs olyan amiben ne lenne cukor. :(2012. nov. 15. 23:23
1/8 anonim válasza:
2 éves korig nem javasolják a cukrot. Ha meg tudod oldani...
2/8 anonim válasza:
Miért ne kaphatna? Gondolom nem egy egész csomaggal adnál neki.
3/8 anonim válasza:
Persze, hogy kaphat. Ha cukor van benne, akkor nyilván rumaroma is :)
4/8 anonim válasza:
Nem javasolják a cukrot, de azért a joghurt adható, a túrórudi adható, abban is van cukor. Persze hogy adhatsz neki, egészségére a kis drágának! :)
5/8 anonim válasza:
Kaphat nyugodtan. Cukrozatlant egyébként a Sparban és a Tescoban szoktam venni - épp azt reggelizek :)
6/8 anonim válasza:
Persze hogy adhatsz. Én a 8 hónaposomnak már adtam, igaz nem sokat, de már kapott.
7/8 anonim válasza:
A gesztenyét nálunk már egész hamar be szokták vezetni, ha jól emlékszem fél éves kor körül. Kecskemétinek bébiétel is van gesztenyés, nyami :).
Egy kis cukortól meg semmi baja nem lesz, gondolom nem szirupot akarsz neki adni...
8/8 A kérdező kommentje:
Amennyire tudom kerülöm a cukros dolgokat, de hát szinte mindenben van, az üveges gyümölcsös bébi ételekben is, múlt télen pedig abból is kapott. Szerintem akkor ma ki is próbáljuk, biztos ízleni fog neki!
Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 16. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!