Anyukák akik csak üveges bébi ételt adtatok babátoknak, a darabosabb ételt mikor kezdtétek adni? És mivel kezdetek? Hamar elfogadta babátok az új állagot?
Bár én vegyesen adtam üvegeset, és házit, de a házit is ugyan olyan állagra turmixoltam. Kb 2 hónapig adtam így aztán a házinak a felét turmixoltam, a másik felét csak villával nyomtam össze...
Pl a banánt sose turmixoltam mindig csak villával jól összenyomtam és úgy adtam neki.
Nála nem volt gond az átállásal...
Igen én is próbáltam saját készítésű étellel de egyszerűen nem kell neki. Egyedül az alma banán kekszet fogadja el amit én készítek. Elegem lett a sok kidobott kajábol meg a fölösleges pepcselésből. Na mind1.
Lassan 8 hónapos lesz a babám. Mivel csak bébi ételt hajlandó megenni így nem tudom mit adhatnék neki darabosabban.
Üvegesből a 8 hónaposok már darabosak. Próbáld ki hátha. És látom a banánt megeszi, akkor azt csak villával nyomkodd össze hátha. Először legyen egy jó pépes, aztán fokozatosan darabosabb.
Az én babám rágcsálja a babapiskótát is (6 hós kortól adható "baba" babapiskóta)próbáld ki lehet neki is bejön, mivel azt harapdálja így hozzászokik a rágáshoz stb.
Más nem jut most az eszembe...
Én se főzök neki külön amit ehet a mi kajánkból azt adom a többi üveges...
Most 9 hós a lányom
Sok sikert Nektek!
Most jutott eszembe...
A héten adtam neki nektarint. csak lehúztam a héját (megkezdtem neki) tartottam a szája előtt és hagytam h ő harapdáljon belőle. Ezt már banánnal is csináltam. Ezek tutira nem akadhatnak a torkán, és nagyon élvezte hogy "egyedül" eheti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!