Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Van a Hipp-nek egy Good Nicht...

Van a Hipp-nek egy Good Nicht bébiétele.4 hónapos kortól adható de az összetételében ott a tej. Azért érdekel mert vaníliás és azt nagyon szereti a babám. Szerintetek adható egy éves kor alatt?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 2. 18:01
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocs.*night :)
2016. ápr. 2. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mivel rá van írva, hogy 4 hónapos kortól. Valószínűleg az allergén anyagokat kivonták belőle.
2016. ápr. 2. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem. (Eleve 6 hónapos kortól lehet kezdeni a hozzátáplálást az ajánlások szerint.)
2016. ápr. 4. 00:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves második.

1. A fiam 6,5 hónapos

2.A kérdés nem erre vonatkozott(hihetetlen hogy itt bárki kérdez valamit babákról és vannak akik egy apró kérdésből is azt szűrik ki hogy az illető totál hülye a gyerekhez!)

3.Sajnos a fiam nem olvasta az ajánlásokat...Lehet emiatt konzultálva a gyermekorvossal(többször átbeszélve a dolgot),sok tényezőt figyelembevéve már 5 hónaposan elkezdtem a hozzátáplálást.Persze ha akkor nem szakemberhez fordulok hanem hozzád,valszeg betartom az ajánlásokat,de a gyerekem nagyjából éhenhal.Menj a fenébe az okoskodásoddal!

2016. ápr. 4. 07:09
 5/7 anonim ***** válasza:

A másik válaszolónak írtam, hogy 4 hónapos kortól semmiképp nem adható bármilyen bébiétel-hiába van ráírva- mert eleve 6 hónaptól... Tej egy éves kor alatt nem adható. Most nyilván ha adsz, kicsi az esélye, hogy pont a te babádnak lesz valami baja, de a te dolgod eldönteni, hogy kockáztatod-e egy éves kor alatt a tejes kaját.

Nem írtad mennyire egy éves kor alatt van a babád. Ha egy-két nap hiányzik, akkor mindegy, de ha 6 hónapos, akkor nem mindegy.

2016. ápr. 4. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a címkén az van, hogy 4 hónapos kortól adható, akkor 4 hónapod kortól adható. Ennyi. Egyértelmű, hogy senki sem ezzel a bébiétellel kezdi a hozzátáplálást. De egy 5 hónapos is simán kaphatja, ha 4 hón hónapos korától hozzátáplálják és nincs minden simán megy. A Magyarországon forgalmazott Hipp Jó Éjt papik 6 hónapos kortól adhatók, de a németországi Hipp Good night felirató már 4 hónapos kortól a címke szerint. Ez utóbbi szerintem Müllerben kapható. Én úgy gondolom, hogy ha a címkén az van, hogy 4 hós kortól adható, akkor adható 4 hós kortól. Nem hiszem, főleg a HIPP-nél, hogy olyan babaételeket gyártana, amik allergiát okozhatnak, hiszen szigorúan ellenőrzik őket.
2016. ápr. 4. 20:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Kauflandban vettem.Azóta utánaolvastam.Semmi allergén anyagot nem tartalmaz.És a gyerekem is jól van.Csak a vacsiját izesitem vele,tegnap fogyott el egy üveggel összesen.
2016. ápr. 5. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!