Sokat kuszkodok az ikreimmel,20 honapos fiukrol van szo. Keson nottek ki a fogaik, emiatt sokaig turmixoltuk nekik az etelt, most viszont szeretnenk darabos kajara valtani. Meg a hipp 1-3 eveseknek verziojat sem eszik. Tapasztaltatok hasonlot?
Valoszinuleg keson kezdtuk el atszoktatni oket, es ketten egyutt osszejatszanak. Ha az egyikuk megkostolja az etelt, es latja, hogy a masik alapbol eltolja, akkor o is feladja es nem fog tovabb enni. Keksszel probalom motivalni oket, hogy akkor nem kapnak a vegen, ha nem eszik meg az ebedet. Sajnos ez sem tunik tul sikeresnek, mert eddig 1-2 hetig az egyikuk gyonyoruszepen evett, es huzta a masikukat, de most az a gyerkoc lazadt be, aki eddig szepen evett. Szoval most orulhetek, ha a rosszulevo eszik 5 kanalnyit, a masikukba beleimadkozni sem tudom, teljes lazadas van.
Nagyon el vagyok keseredve, nem tudom hogy legyek-e veluk annyira kemenykezu, hogy az ebedet adom vacsorara is, es ha nem eszik meg, igy tegyem le oket aludni. Segitsetek kerlek, ti fektettetek mar le oket ehesen, ugy hogy a tapszeren kivul nem ettek aznap semmit?
Nálam zöldségekből préselt "keksz" törte meg a jeget. Egy vegán étteremben vettem, de házilag is lehet készíteni, ha rákeresel hogy zöldség kréker, találsz egy csomó receptet.
Illetve amiért le fognak pontozni, de nekem bevált: sült krumpli, tészta, halrudakkal tudtam először rávenni, hogy más ízt próbáljon, aztán onnan tértünk át óvatosan a zöldséges ételekre, hogy a megszokotthoz kapott zöldségszószt, hogy szokja az ízt, aztán jött a főzelék.
Gyümölcsöknél meg az együtt vásárlás, pucolás segített. Most szezon van, nagyon finomak, vegyetek mindenfélét a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!