Jól látom, hogy mindegyik bébipapiban van cukor? Még a Hipp-ben is?
Figyelt kérdés
Kedves anyukák,ismertek olyan papit, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot?2014. aug. 19. 12:47
1/6 anonim válasza:
Én mindegyiken azt olvasom hogy hozzáadott cukrot nem tartalmaz . Csak ami a gyümiben van. Kecskeméti, univer, hipp.
2/6 anonim válasza:
DM saját márkásában nincs se só, se cukor. Azt hiszem, a Rossmann-osban sincs.
3/6 anonim válasza:
Univerben tudom hogy nincs, azt szoktam venni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
De itt van előttem a Hipp és van benne..igaz, hogy gyümis...
Akkor minden gyümisben van?:(
És a DM Rossmann jó minőség?
2014. aug. 19. 13:52
5/6 anonim válasza:
A DM és Rossmann is jó minőség, én mindig DM-eset vettem (Babylove), vagy Alnaturát, pont a cukor- és sómentesség miatt.
6/6 anonim válasza:
Igen, hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, de ami a gyümölcsben van pl gyümölcscukor, az a tápanyagtáblázatban természetesen cukor címszó alatt szerepel. Én is azt veszem, amiben nincs hozzáadott cukor pl Univer, ezeknál az összetevők között nem lenne szabad szerepelnie.
A Kecskemétiben tudom, hogy van azon szerepel az összetevők között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!