Hipp bébiételt szereti a babátok?
Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 18:44
1/8 anonim válasza:
Annyira nem rajongott érte. A Kecskemétit szereti. Azt megeszi mindig.
3/8 anonim válasza:
az enyém csak azt ette meg, hogy ha épp nem az én főztöm ette.
4/8 anonim válasza:
Az enyém szerette. Főleg a gyümölcsöseket.
5/8 anonim válasza:
Főként azt veszünk neki, szereti. Bár ő a rozsdás szöget is megenné, ha kanálon kapná, úgyhogy nem feltétlenül mérvadó :)
6/8 anonim válasza:
A gyümölcsös desszerteket szereti belőle, nagy kedvenc az áfonyás alma és a szőlős alma. De egész jól megette uzsonnára a mediterrán zöldségeset is. Amúgy nem nagyon szoktam venni, csak ha akciós. Nálunk, ha nem én főzök neki, legjobban az Univer megy.
7/8 anonim válasza:
nálunk aszerint változik az ízlése, hogy mit adok és miket nem
mi is hippel kezdtük, imádta, most kecskemétizünk, meg Univer, és a Hippet már nem eszi
valamint:
volt hogy nem tudtam neki gyümölcsösöket adni(pont nem vásároltam vagy 2 napig üvegest)(gyümiket megint nem, téli szezonban, almát nem szereti)és amikor végre megvettem a tuti kedvencét, már nem ízlett, nem kellett, azóta ngyon komolyan vízzel higítva csak cumisüvegből issza meg a gyümölcsöket(de persze főzit, mindet eszik kanállal, ezt nem..)
ill volt, hogy utálta a répás cuccokat, ezt azt, hanyagoltam, amikor hosszú idő múlva kínáltam újra, akkor meg örömtől sikongatva ette...
8/8 anonim válasza:
*szóval ióta áttértem más márkára, nem fogadja el a hippet, kuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!