Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én dobok ki ennyi bébiéte...

Csak én dobok ki ennyi bébiételt (beleértve az üvegest és a saját készítésűt is)? Nálatok mennyi megy veszendőbe? (8 hónapos a babám a gyümölcsöket nagyon szereti, a zöldségekért nem lelkesedik. )

Figyelt kérdés

Variációk egy témára:

1. Megmelegítek egyharmad üveg zöldséget, nem akarja megenni, keverek hozzá gyümölcsöt. Így sem. (Így nem csak a zöldség ment pocsékba, hanem a gyümölcs is.:-(

2. Megmelegítek fél üveg bébiételt. Megeszi lelkesen az egészet. Örülök, megmelegítem a másik felét is, abból megeszik egy kanállal.

3. Megveszem, elkészítem, leturmixolom - nem ízlik neki.

4. Üveges sütőtököt nagyon szereti - tegnap sütöttem igazit, raktam hozzá kis husit, vizet, összeturmixoltam, egy kanállal megkóstolt, több nem kellett neki. Pedig olyan finom édes...

Félreértés ne essék, azért szokott enni :-), csak a fenti esetek is elég gyakran előfordulnak...

2010. febr. 17. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet én nem jól csinálom, de úgy gondolom, hogy 1x újramelegíthetőek a bébiételek. A gyártóknak könnyebb többet eladni, ha szerintük nem újramelegíthetőek az ételek. A tápszerre is az van írva, hogy nem melegíthető, ellenben a kórházban előre elkészítik, majd újramelegítik. Próbálok én is annyit melegíteni, amennyit megeszik, persze ez nem mindig sikerül. Eddig nem vettem észre, hogy az újramelegített ételtől bármi baja lett volna.
2010. febr. 17. 13:33
 2/3 anonim ***** válasza:
enyémmel is volt ilyen,a sütőtököt imádta,többi zöldség fúj.az 1.variáció egyszerű,ne vegyél zöldséget ha nem eszi meg:)
2010. febr. 17. 18:30
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

13.33-as, másnap is odaadtad neki a már egyszer megmelegítettet, vagy csak aznap?

18.30-as, gondoltam erre is, de nem baj, ha csak gyümölcsöt eszik? Gondolom szüksége van a zöldségekben lévő ásványi anyagokra, vitaminokra is, meg csak hozzá kellene szoktatni a zöldségek ízéhez is.. Vagy rosszul gondolom?

2010. febr. 17. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!