Ti mivel leptétek meg a babátokat mikor 1 éves lett?
a keresztelojevel egyutt tartottuk a szulinapjat, nagy unnepseg volt - perse foleg a keresztelo miatt illet meghivni a rokonokat meg ez amolyan hazavato is volt voltunk vagy harmincan.
turotortat sutottem neki, linzer alappal, imadta.
triciklit kapott, bebitaxit, fulbevalot, kismotort, homokozo szettet, 2 fa jatekot, locsolo kannat, homolozot fabol. Tudom ez soknak tunik de egy reszet hasznaltan kapta nagyobbaktol, amugy meg ha azt veszuk ez nem egy szimpla szulinap ugye a kereszelo miatt minden rokon bele adott apat anyait mert penzt nem akartak adni gondolom
jaj es a lenyeg lemaradt. tolunk egy fát kapott amit a kertbe elultettunk a "tiszeletere" hogy vele egyutt cseperedjen
5
Micimackós tortája volt+sütöttem egy picit csak Neki, amit kézzel megehetett.
kapott szülőkaros triciklit, hintát és apróságokat. A legnagyobb ajándék mégis az volt, hogy átrendeztük a lakást, végleg megszabadultunk a járókától és non-stop birtokolhatta az egész házat.
Nalunk epp most aktualis a dolog a kisebbel:) Mi etterembe megyunk, mert mar nehany eve besokalltam az egesz napos sutes-fozestol es az utana kovetkezo 2 napos takaritastol:)Egyebkent 4-es unnep, vagyis a ferjemnek is aznap van a szulinapja, a nagyfiamnak es aposomnak pedig masnap lesz a nevnapja, igy egyszerre unnepeljuk.
A tortat meg nem valasztottuk ki, de valami disney-set szeretnek.A csalad es a keresztszulok lesznek meghivva.Babazsurt a nagynak is csak ovis koraban kezdtunk rendezni, amikor mar voltak kis baratai akiket meg akart hivni.
Most jarassegitot vettunk a kicsinek, mert epp egy hajszal valasztja el az onallo jarastol.Ha jol ertettem az egyik keresztszulotol kiscipot kap, a tobbiektol meg majd kiderul.
A nagyfiamnak egyebkent az emlekezetesebb elso szulinapi ajandeka egy elektromos kisauto volt a nagyszuloktol, amiben meg joideig nem erte el a gazpedalt a laba:D Az o szulinapjat meg itthon tartottuk, 20-an voltunk es csorikes tortaja volt.Az etelekre mar pontosan nem emlekszem, de egy komplett vacsora volt, amit egesz napos elokeszulet elozott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!