Ülni még nem tudó babátokat hogyan etetitek kanállal?
Figyelt kérdés
Mi vettünk dönthető háttámlájú etetőszéket, azt döntjük el, és abban etetjük. Anyukám szerint ültetve kellene etetnem, ő is így etettek minket, mert máshogy kell nyelni, ha ülünk, mintha feküdnénk. Ti hogy csináljátok?2014. márc. 27. 20:00
1/7 anonim válasza:
te csinálod jól, régen az volt most ez van, fogadja el. régen már 2 hónaposan etettek minket és simán adtak tehéntejet, meg is lett a böjtje sok mai felnöttnél. Fogadja el hogy más idök járnak.
3/7 anonim válasza:
Hordozóban eszik. Én anyukámnak is van sok "okos" tanácsa, aztán mindig elmondom neki, hogy ma már nem úgy kell csinálni mint az ő idejében, "de ti is felnőttetek" - igen anyu mi is felnőttünk, de az én gyerekem is felfog nőni az új módszerekkel is. Amúgy imádom anyut! :D
4/7 anonim válasza:
Én hordozóban etettem. Nem szabad még ültetni, még evéshez sem.
5/7 anonim válasza:
mármint autós hordozóban eszik, nem rám kötve vagy ilyesmi.
6/7 anonim válasza:
Egy darabig hordozóban, de vettem olyan etetőszéket, ami 5 fokozatban dönthető, és a 4. fokozatban evett nagyon sokáig. 8 hónapos, még mindig nem ül stabilan, így még mindig nincs függőlegesben, persze már nem is annyira döntve. Jól csinálod, nagyon okosak tudnak lenni az anyák, rájuk kell hagyni. Enyém se különb.:)
7/7 lcs válasza:
én is dönthető etetőszékben etetem a fiamat (korábban lányomat is 4 hós korától), most is abban eszik, csak már tud ülni, de még így sem a teljesen ülő fokazatban eszik, mert az tök kényelmetlennek tűnik, kicsit döntve van, és vígan eszik, nem tapasztaltam semmilyen problémát ezzel kapcsolatban :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!