Ti 1 éves babátokat még mindig a kötelező napi rend szerint etetitek az az 7x?
nem tudom, enyém már 2,5 éves de én leültetem napi 5x és reggel-este kap egy egy pohár tejet.
az oviban is le fogják ültetni, nem baj ha ezt veszi természetesnek és nem kell majd szenvedni, hogy maradjon az asztalnál míg a többiek megeszik.
ennie nem kötelező amúgy, de mindig az adott időben megkínálom
Éppenséggel leültetem, napi4x, (plusz reggel-este tápszer), de teljesen feleslegesen mert a 4alkaéomból jó esetben 3szor eszik értékelhető mennyiséget.. Igazi fényevő. De azért a lehetőséget mindig felkínálom neki, hátha.
És az is igaz, hogy jobb, ha megszokja, hogy alkalmazkodni kell másokhoz (család, ovis társak stb.), és le kell ülni az asztalhoz, még ha nem is éhes. Maximum ha már nagyon unja, akkor hamarabb kiveszem a székéből. 15hónapos egyébként a kislányom.
7x etetni, szerintem is sok. Lehet, hogy az ő gyereke farkasétvágyú, de próbálná ezt eljátszani az én lányommal.. Hamar megunná.
Ezt egyébként hogy kell érteni? Reggeli tápszer, utána reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsora, este megint tápszer?
első vagyok. szóval reggel ébredéskor kap tejet, 1.
majd kimegyünk reggelizni, 2.
séta közben délelőtt kap gyümölcsöt vagy a kisboltban veszünk kiflit, pksütit, 3.
délben itthon ebéd, 4.
ébredés után kint a kertben valami csipegetni való uzsira, gyümi, paradicsom, paprika, uborka ami épp terem, 5.
este vacsora, 6.
fürdés majd lefekvés után cumisüvegből kap tejet, ez a 7. étkezés.
nem áll egész napunk evésből, igazából csak 3 van ahol valóban le is ülünk, a fő étkezéseknél.
félre ne érts, nem győzködni akarlak, hogy így a jó vagy valami, csak annyira ki vagy akadva, kicsit meg is lep, nálunk ez a természetes.
én cukros vagyok, leszámítva a tejet, én is ennyiszer eszem, tehát ez biztos hogy ideális :)
na hát akkor itt a "gond" :) mondjuk én is csak 5nek veszem, mert a 2 deci tej naponta 2x már nem igazán étkezés, de ha úgy vesszük, lehet 3 is :)
csak a kérdésre válaszoltam, hogy hogy jön ki a 7, de látod akkor nálatok is kb. annyi. az meg, hogy mit nevezünk étkezésnek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!