Mikortól adtatok mézet a kisgyereketeknek?
Köszi a gratulációt én csak a véleményem írtam le. Ám lehet sok esetben igazad van.
De még olyat nem hallóttam h baba mézet evett és meghalt.
Régen se foglalkoztak ilyenekkel és mégis felnevelték a gyereket,mára szerintem túl van reagálva ez a dolo,hogy semmit nem szabad.
Hozzáteszem minimális mézet adtam a babámnak.
Én pl nem díjjazom a bébiételeket sem,lányom meg se eszi. Én főzök neki megfelelő ételt.
Jó nyilván máshogy gondolja mindenki.
"nem okoz mindnekinél allergiát, de akinél igen az megszívta"
Ez szinte minden élelmiszerről elmondható, még az almáról is, amivel általában a hozzátáplálást kezdik néhány hetes korban.
Én ezzel a "nem hallottam még olyan babáról aki meghalt volna" dologgal úgy vagyok, hogy lehet hogy 10.000-ből egy hal meg, aki nem feltétlen a szomszédunk, de ha netántán az az egy az enyém lenne akkor az nekem tök mindegy hogy, másik 9999-nek semmi baja a méztől. Én sem vagyok minden szabályt betartó ember a hozzátáplálás terén. Nem hiszem pl, hogy a kiflicsücsök, vagy egy kis tej, halálos veszélyt jelentene, valamint azt sem, hogy minden felnőttkori nyavaja, kezdve a szénanáthán át a komoly allergiáig, vagy rákig, a hozzátáplálás minőségére és idejére vezethető vissza. A méznél viszont nem allergiáról van szó, hanem egy baktériumról, ami vagy van a mézben vagy nincs, de ezt sajnos előre nem tudjuk. Nem arról van szó, hogy hogyan reagál rá a gyerek szervezete, hanem arról hogyha ott van a baktérium, a gyerek immunrendszere meg fejletlen a koránál fogva akkor halálos lehet.
Utolsó hozzászólótól meg szeretném megkérdezni, hogy ugyan hol hallott halálos alma allergiáról?
Mivel a babàkat nem tesztelik allergén anyagokra ìgy pl ha van pollenallergiàja akkor: [link]
De ennyi erővel semmit ne egyen a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!