Lina63 kérdése:
Ki mikor adott először töpörtyűt, resztelt májat, illetve hurkát babájának?
Figyelt kérdés
2015. nov. 6. 20:00
11/13 anonim válasza:
én is nagyon kivántam ezeket terhesen :D édesanyám rendszeresen postázta a hurkát, kolbászt, libatepertot.. :D
12/13 anonim válasza:
Egy 14 honapos mar mindent ehet mint egy felnott.
Baja nem kesz semmitol.
De mint a tobbiek is irtak, csak esszel es mertekkel. A toporto sult zsir, arra egy felnottnek sincs szuksege, baja nem lesz tole, de egeszsegtelen. De ha ker par falatot adnek neki, hisz a vaj is zsir. Gondolom amugy sem minden nap azt esztek.
13/13 anonim válasza:
Májat 7-8 hónaptól kap a fiam, mert szereti és akkor bevezethető volt a hússal együtt anno.
A kacsatepertőt is szereti, de azzal szerintem csak 1 éves kora után találkozott.
Hurkát még nem evett, a kolbászt melegszendvicsen eddig csak, de nem erőltetem - én sem szeretem. 2 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!