Az nagy baj, ha az első trimeszterben két alkalommal is ettem resztelt csirjemájat ebédre?
egészségedre!!!!
12 hét alatt ettél 2 -szer...ha naponta ennéd,akkor lenne baj...nekem a dokim azt mondta hetente nyugodtan lehet enni
Tény és való, hogy magas az A vitamin tartalma, viszont ajánlják is a májat, mert sok értékes vitamin van bebbe ezen kívül.
Nagy mennyiségben nem ajánlott enni. Kis mennyiségben nem árt, sőt, a többi vitamin miatt hasznos is.
Kis mennyiségben nyugodtan ehetsz, én is szoktam enni, 15 hetesek vagyunk és semmi bajunk nincs tőle.
Nekem a vedono adott egy listat azokrol az etelekrol, amit kerulendoek terhesen. A maj is kozte volt. Rakerderztem, mert en is ettem majat, de az mondta, h csak a rendszeres evese arthat a bebinek, es nem kimindottan az a-vitamin miatt, hanem a retinol miatt ami az A-vitamin egyik formaja, es a majban ebben az allapotban fordul elo. Repat, meg hasonlo A-vitamin tartalmu zoldsegeket nyugodtan lehet fogyasztani. Kerdesedre valaszolva az altalad megevett maj meg nem artalmas a bebidnek, szoval nyugodtan megnyugodhatsz.
egy 24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!