Milyen péksütit adtok az egy éves babának?
Olvasgattam itt a gyk-n,hogy mit adnak enni az egy éveseknek. Nagyon sokan írták,hogy uzsira vagy vacsira péksütit adnak.
Mégis milyet? Vettem én is egy párat. Túrós táskát,pudingosat,de alig van bennük vmi. A külseje szerintem még nem neki való(4 foga van) belsejébe meg alig van tészta és törtelék. Mit adnak belőle oda? Vagy rossz helyen vettem?(lidl-be és a cba-ba)
Pár évvel ezelőtti kérdések voltak
Kalács, pogácsa töltelékest nem veszek.Ezeket is csak akkor kapja ha menni kell vhova és éhes és nem volt elég a magunkkal vitt banán.Kifli, zsemle nekem nem péksüti de nem is igazán eszi.
Ne erőltesd neki ezeket egyáltalán nem egészségesek csak vészhelyzetben ad.
Vajaskenyér gyümölccsel, zöldségpátétomos kenyér(házi) gyümölcslével de még egy tejpép is sokkal egészségesebb mint azok a vackok
Zsemle, kifli, babakeksz, és kölesgolyó, ezeket eszi, ja igen, és az abonettet imádja :D.
Töltelékes péksüteményt én sem adtam még neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!