Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 5 hónapos babának mit kell...

5 hónapos babának mit kell már ennie?

Figyelt kérdés
3 hónapig anyatejet evett, utána tápszert. Most ott tartunk, hogy tízóraira és uzsira almát kap. Mit adjak neki legközelebb? Mennyi idős korára kell kiváltani egy ebédet?
2015. máj. 24. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én drágám már almát,sárga,őszibarackot,szilvát,körtét,banánt eszik.

Most már kb 1 hete baba kekszel együtt.

Nekünk 4 hét után sikerült kiváltani egy étkezést. Tízóraira eszi ezeket.

Ma pl babakeksz, alma-barack-banánt evett.

Az ebédet próbálgatjuk még csak de nagyon nem ízlik neki a főzelék,konkrétan köpdösi kifele:)

5 és fél hós .

2015. máj. 24. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Az lemaradt ,hogy most sikerült kiváltani 5 és fél hónaposan 1 étkezést!
2015. máj. 24. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez már a sokadik kérdés ebben a témában, én azt nem értem, hogy a védőnők miért nem adnak tanácsokat? Miért kell az anyukáknak innen-onnan összeszedni az információkat? Lehetne valami táblázatos útmutatójuk, amiket az anyukáknak csak kézbe adnának, ha eljön a hozzátáplálás ideje. A hozzátáplálás egy alap téma. Én konkrétan csak annyi tanácsot adnék, hogy ha frissen készíted az ételt, akkor kizárólag szezonális gyümölcsből és zöldségből válogass, spenótból és céklából, zöldségből pedig csak olyantól vásárolj, aki nem műtrágyázik. Ilyent gyakorlatilag alig fogsz találni, ha városban laksz.
2015. máj. 24. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Anyatejet vagy tápszert. Ne sürgesd a hozzátáplálást, ráértek még.
2015. máj. 24. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!