Mit adjak inni fél éves gyerekemnek? Többi lent
még szoktam neki instant teát is adni neki, barackosat citromosat, dm ben azt is lehet kapni. csipkebogyó tea.meg én is a hippes gyümölcsleveket. bár nálunk megitta a vizet is.
próbáld meg azt hogy a teát felhígitod vízzel, folyamatosan aztán a végén csak vizet kapna. lehet így elfogadná
Én is adtam neki egyidőben vizet kapott meg filteres babamosoly teát, pickwik gyerekteàt, aztán instantból kömênymagos, jóéjszakát citromfűteát, almásat kapott, aztán volt, hogy kínlódott a vizen de most már csak vizet iszik (néha kap teát is)
Én nem szennyezem a sok sok cukros dologgal :) ráér még nagyon..
én is ugyan azt tudom tanácsolni hogy kezd hígítani. vagy vannak babateák, amiben igazából nem kell semmi mert van némi édeskés íze.
csak egy kérdés, nem kötözködni akarok, de a citromlé nem korai? elvileg 1éves kora előtt citrusféléket nem szabad kapni. azaz az én védőnőm szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!