Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mit adjak neki inni és hogyan?

Mit adjak neki inni és hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok, abban kèrnèm a segìtsègeteket, hogy hogyan itassan a 6,5 hós babàmat. Az a problèma, hogy nem hajlandò cumisüvegből inni. Akàrmikor kínàlom neki csak ràgja ès nem fogad el belőle semmit. Cumizni sem cumizik mert nem tudta, hogy kell èn pedig nem erőltettem. Màr kèt ètkezèst teljesen ki tudnèk vàltani, de a folyadèk miatt adok neki cicit kaja utàn ès iszik is belőle. Előbb a cumisüveget ajànlom fel neki abból nem kèr a cici az jöhet. Az is eszembe jutott, hogy vìz helyett valami màst tegyek bele de nem szeretnèk cukrosat. Van valami ötletetek?
2015. febr. 25. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
pohár. régi kávéspohárból nagyon ügyesen tudnak inni. vagy fecskendő, itató, szívószálat is megpróbálhatod
2015. febr. 25. 16:25
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Próbálj teát, nem baj, ha picit cukros. Nem az üveggel lehet baja, hanem a víz nem ízlik neki.
2015. febr. 25. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:
a Haménak van hozzáadott cukor nélküli babagyümileve, én azt adom, Auchanban lehet kapni. 20 mlt felhigitok 60-80 ml vizzel és úgy már megissza...semmi mást, aminek nincs íze, nem iszik, teát se fogad el...
2015. febr. 25. 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Pohárból is megpróbálhatod lassan itatni, nagyon ügyesen tudnak ám. Az én kisfiam 5 hónaposan egyik napról a másikra elutasította a cumisüveget és a cumit is, utána már itatópohárból ivott, lehet érdemes lenne megpróbálni azt is.
2015. febr. 25. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!