Volt akinek a babája semmit nem akart inni? Hogy és mivel vettétek rá?
A kisfiamat sajnos csak másfél hónapig tudtam szoptatni, így tápszert kapott, de tápszer mellett iszonyatosan nehéz volt bármi mást itatni vele, akár még nyáron is, aztán mikor már rendesen ment a hozzátáplálás, egyszerűen akkor sem igazán akart olyan sok folyadékot inni. Másfél éves kortól kezdődött igazán a javulás, amikor már tényleg mindent evett szinte, 2 éves kora óta pedig úgy iszik, hogy néha még úgy kellett figyelmeztetni, pláne a szobatisztaság kialakulásánál, hogy estére kicsit kevesebbet, mert gond lesz éjjel.:)
Ha nem igényli, de egyébként kap anyatej formájában folyadékot és kap mellé valamennyi másmilyen folyadékot is, akkor bár tudom, hogy rosszul érzed magad miatta, de ő ennyit igényel. Az én fiam is ilyen volt, de aztán "kinőtte".:) Most meg már 4 és fél éves és kiszolgálja magát és nagyon jó "ivó" lett tényleg.:)
Változni fog ez, próbálkozz kitartóan a vízzel!! Ne kövesd el azt a hibát, hogy mindegy mit, csak igyon vmit, akár cukros vackokat. is. Jó így neki, a fiam amíg szopott (14 hó), addig nem ivott soha semmit, aztán átállt a vízre.
Kínálhatod nurofenes adagolóval, azt szeretik elrágcsálni, és közben belenyomsz egy kis vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!