Mano9030 kérdése:

Ki, mit gondol róla?

Figyelt kérdés
Fiam 5 hónapos és nem egy gyerekorvos és védőnő azt javasolta, hogy lassan kezdjem hozzátáplálni, mert nehezen fogja utána elfogadni az ételt.Hozzáteszem anyatejes.De itt olyan emberek hurrognak le hogy h..e vok h már kezdeném,hogy megáll az eszem.Véleményt szeretnék.

2015. jún. 3. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
4 hónapos kortól javasolják óvatosan a hozzátáplálást én is így csináltam orvos utasítására mindkét gyermeknél. De 6 hónapos korig elvileg az anyatejben minden nne van, így igazából rajtad áll, hogy szeretnéd. Első babám nagyon jól fogadta az új ízeket, második nagyon nem, de csináltam mert azt mondta az orvos. Így utólag végig gondolva úgy érzem hibát követtem el, mert még nem volt felkészülve rá. Harmadiknál okosabb leszek.
2015. jún. 3. 09:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Az enyém tápszeres volt, így 4 hónaposan kezdtem, de a védőnő azt mondta hogy ha anyatejes lenne akkor 6 hótól elég elkezdeni. Én azt mondom hogy ez azért nem egy gyors folyamat, így nyugodtan elkezdheted. Ha még nem vevő rá, akkor vársz picit. Nem kell erőltetni. Ha elfogadja, akkor meg sima ügy! Fiam nagyon együttműködő volt, de barátnőm kislánya már nem annyira! :) Baba válogatja.
2015. jún. 3. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Én az első lányomnál 5,5 hónaposan kezdtem a kóstoltatást, most is így fogok tenni. Mindkettő anyatejes. Az én Védőnőmnél ez a "szokás", és én elfogadom a véleményét, tanácsát ezügyben.
2015. jún. 3. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!