Anyósom állandóan tömi az 5 hónapos kislányomat már nagyon idegesitő azt mondja egy nap 5ször kell ennie. Had legyen dagadt! Probáltam leállitani sikertelenül! Nem lesz baja ha ilyen sokat eszik?
Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 10:24
41/54 anonim válasza:
35-ös vagyok!
Igen, ez annyira nem ideális szerintem. Nővérem fia 14 lesz, mikor ő 34. Az én fiam 8 lesz, mikor én 34. Te meg most babázol.
És így is olyan körülmények közé tudtatok menni, ami nem annyira ideális.
A lepontozóknak: a gyerekem nyilván nem kéthónapos korában kezdte a főzelékezést... de tápszerből is 4x evett. 4 és fél hónaposan kezdtem nála a hozzátáplálást.
42/54 A kérdező kommentje:
karfiol,répa,rizs,piphús,ez olyan kövéritő kaja...ma megyünk haza látogatóba anyumhoz,most már nem birom szolok neki h állitsa le
2015. máj. 14. 16:47
43/54 anonim válasza:
ebből legfeljebb a rizs "kövérítő" kaja egyébként...
44/54 anonim válasza:
34 évesen anyád állítja le az anyósodat????
Hát bocs, közellenség leszek, de erős a gyanúm, hogy anyós talán nem véletlenül szól bele a dolgokba, mert szerintem nálad vannak kisebb gondok...
45/54 anonim válasza:
Kövérítő, akkor nekem hájas disznónak kellene lennem... :-) Elárulom, hogy én is ilyeneket ettem, amióta meg tudtam enni, és a szüleim szerint jobban szerettem, mint a mű bébikajákat.
46/54 A kérdező kommentje:
IGEN MERT HA ÉN SZOLOK RÁM MEGSÉRTÖDNE,Ö AZT GONDOLJA HOGY AZ A HELYES TÁPLÁLÁS
2015. máj. 15. 14:37
47/54 anonim válasza:
És miért nem költöztök a te szüleidhez?
48/54 A kérdező kommentje:
nem tudom,hogy igy ismeretlenül hogy mert megitélni valakit?egyáltalán semmilyen gondom nincs.még anyum is nagyon ovatosan fog szolni neki mert nem akarjuk,hogy megharagudjon,de le lesz állitva!
2015. máj. 15. 15:07
49/54 A kérdező kommentje:
le lett állitva a kedves mama! hát nem is tetszik neki,hogy nem ugy etetem a babát ahogy ö meg a lánya elképzelték!
2015. máj. 19. 13:26
50/54 anonim válasza:
Azért te is megéred a pénzed, ahogy beszélsz a családodról, akikre úgy mellékesen rá vagy szorulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!