Anyósom állandóan tömi az 5 hónapos kislányomat már nagyon idegesitő azt mondja egy nap 5ször kell ennie. Had legyen dagadt! Probáltam leállitani sikertelenül! Nem lesz baja ha ilyen sokat eszik?
Nyugodtan nézze, csak ne engedd neki,h etesse.
Ha most hagyod, majd 1-2 hónap múlva meg elkezdi dugiban csokival etetni meg ilyesmi. Ha most nem állsz a sarkadra, később se lesz jobb. Én biztos elküldtem volna melegebb éghajlatra ha látom h a babám fuldokol a kajától ő meg tömi.
Sőt amikor főzi neki a főzeléket, rákérdeznék,h diétázni kezdett, vagy kinek lesz?
Költözni nem tudtok?
Jó indulatból mondom neked tényleg, de egy 5 hónaposnak ez nem megfelelő étrend.
Ébredés után tápszer/vagy pedig anyatej
"tízórai" ha már tápszeres akkor mehet neki egy kis gyümölcs püré
ebédre főzelék, anyatejjel lehet hígítani vagy vízzel (babavíz)hús (csirke,pulyka)
"uzsonna" Sinlac gyümölccsel, tejpép
"vacsora" tápszer
500 ml tápszert vagy anyatejet még kell kapnia a babának.
Anyósod pedig ne szóljon bele, ne etesse a babádat. Állj a sarkadra.
Úgy értik a többiek,hogy anyós nyakára szültél,hogy nála laktok.Jobb lett volna úgy babát vállalni,hogy a saját lakásotokban éltek.Ott nem tudna beleszólni.
De így is állítsd le,valóban több tápszerre lenne szüksége a babádnak.5 hónaposan nem kell még ennyi tejpép,főzelék stb.
A te gyerekedet te etesd!
(amúgy nem sok a napi öt, de hát látni azt, mennyi kell neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!