Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Anyósom állandóan tömi az 5...

Anyósom állandóan tömi az 5 hónapos kislányomat már nagyon idegesitő azt mondja egy nap 5ször kell ennie. Had legyen dagadt! Probáltam leállitani sikertelenül! Nem lesz baja ha ilyen sokat eszik?

Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 10:24
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
a mai világba szerinted ki tud külön lakásba menni??ahhoz jó sok pénz kéne,ha lenne akkor egyértelmü hogy külön mennénk!!
2015. máj. 14. 07:41
 32/54 anonim ***** válasza:
85%
Nem lenne baj, ha külön költöznétek, mert így tényleg az ő nyakán vagytok. Egyébként meg én pl. nagyon "válogatós" baba voltam, túlnyomórészt csak azt ettem (az anyatejen kívül), amit anyukám készített, azaz rendes ételt, nem ilyen összekutyult dolgokat. Anyósod nem próbál rosszat, csak rosszul.
2015. máj. 14. 07:45
 33/54 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon is sok ember van a mai világban szerencsére, aki normálisan gondolkodik, először külön lakás, aztán gyerek, még akkor is, ha emiatt kitolódik a gyerekvállalás 30-35 éves korra.
2015. máj. 14. 07:58
 34/54 anonim válasza:
76%
Most már késő bánat, de nem tudtatok várni még azzal a gyerekkel, amíg külön tudtok költözni? Akkor pl. ez a probléma sem állna fenn.
2015. máj. 14. 10:48
 35/54 anonim ***** válasza:
11%

Honnan tudod, lehet, hogy már 35 éves, és nem akar nagymamakorban szülni. Nem mindenki olyan szerencsés, mint az itteni kérdezők... vagy nem akar a következő 20 évre eladósodni. Mi szüleimnél lakunk, segítjük egymást, és nagyon jól bevált. Ráadásul régen is együtt éltek több generációs családok. Tudni kell kompromisszumot kötni.

Az én gyerekem 2 hós kora óta 4x eszik egy nap, nem mondta a gyerekorvos, hogy ez probléma lenne, nincs olyan, hogy hányszor KELL ennie. Ő is tápszer-főzelék-gyümölcs és tejpép-tápszer kombinációt eszik.

Esetleg engedd meg anyósodnak, hogy mondjuk ő ebédeltesse meg.

2015. máj. 14. 12:12
 36/54 A kérdező kommentje:
utolsó majdem eltaláltad 34 leszek ősszel!
2015. máj. 14. 14:14
 37/54 anonim válasza:
85%
Nos, vagy megszoksz, és megtanuljátok egyeztetni az álláspontokat, vagy megszöksz, nagyon más választás nincs.
2015. máj. 14. 15:33
 38/54 anonim ***** válasza:
37%

A tápszeres babát is csak 6(!) hótól kellene hozzátáplálni, tévhit, hogy előbb érett lesz rá az emésztőrendszere.. na mindegy.

Anyós meg foglalkozzon a saját dolgával, állj ki magadért! Ne hagyd neki, mert csak rosszabb lesz!

2015. máj. 14. 15:55
 39/54 A kérdező kommentje:
ilyet szol ma nekem nem lesz jó vége ha én tápszert adok neki mert az már csak viz...már nem cseceemő hogy azon éljen,ja és minden megkérdezés nélkül répát karfiolt meg rizsf fözött a babának...ez nagyon kész van...
2015. máj. 14. 16:27
 40/54 anonim ***** válasza:
26%

Karfiolt????

Súlyos eset.

2015. máj. 14. 16:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!