Anyósom állandóan tömi az 5 hónapos kislányomat már nagyon idegesitő azt mondja egy nap 5ször kell ennie. Had legyen dagadt! Probáltam leállitani sikertelenül! Nem lesz baja ha ilyen sokat eszik?
Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 10:24
11/54 anonim válasza:
egy öt hónapos akkor is köpköd, amikor enni kezd, nem csak akkor, ha jóllakott. Sírással meg pláne nem láttam még babát, aki így jelezné, hogy köszi, elégedett vagyok, tele a hasam.
12/54 anonim válasza:
5Honaposan 5szor minimum ennie kell. A tej vagy a tapszer kellene hogy,legyen a fo taplaleka. Ebredes utan nem is kap szegeny enni? csak 9kor? hogy birja?
a babak sirassal nem jelzik, hogy eleg volt..
13/54 anonim válasza:
Annyit egyen a baba, amennyit kíván, amennyit megeszik. Ha nem hányik, ha nem megy a hasa, ha nem sír evés előtt, vagy utána, ha a súlya megfelel a korának, ha jól érzi magát evés után, akkor minden rendben van.
14/54 anonim válasza:
5 hónaposan tejpép szerintem még korai, sőt nemrég kezdtétek a hozzátáplálást és csak egyszer kap tápszert?
15/54 anonim válasza:
Ez komolyan egy öt hónapos gyerek étrendje? Nagyon kérlek, beszélj a védőnővel vagy gyerekorovossal, hogy ennyi idősen mit és hányszor kellene ennie. Gondolom tápszeres volt, de akkor is nagyon sok idő telik el két evés között, a napi ötszöri étkezésnek minimum meg kellene lennie.
16/54 anonim válasza:
Miert engeded anyosodnak, h ebbe beleszoljon? Az a kislany a Tied, az anyos meg mar felnevelt egy gyereket, ugyh nem rajta a sor. Az en anyosomnak eszebe nem jutna felulbiralni az en dontesemet, max csak akkor, ha tenyleg biztos abban, h igaza van. Ha meg bele merne szolni, akkor szepen megmondanam neki, h ne biralja felul a dontesemet es ne szoljon bele.
17/54 A kérdező kommentje:
szoktam neki tápszert adni mindig!!csak anyósom szerint attol nem lakik jól..én azért is adom neki!
2015. máj. 13. 12:33
18/54 anonim válasza:
De hogy jut egyáltalán hozzá anyósod, hogy napi napi 5x etesse?
Ne passzold le neki, hanem gondozd magad a gyereked és nem lesz ilyen gond. Ha nem tetszik neki, szüljön magának.
19/54 anonim válasza:
Az enyém kb. hat hónapos volt amikor hajlandó volt először lenyelni a szilárdabb ételt (ami nem tejszerű készítmény).Miért van egész nap nálatok az anyósod?
20/54 anonim válasza:
A napi ötszöri étkezéssel nincs gond, attól még nem lesz dagadt, ahogy én olvaslak, a módszer a gond, meg hogy a kicsi nem akar enni, és ennek ellenére is erőltetné (ez egyébként idővel simán étvágytalansághoz vezethet inkább). Nálam a szüleim hamar megtanulták, mi és mennyi esik jól, gyűjtögettem, mint egy hörcsög, aztán kiköptem egyben. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!