Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 1 éves kor felé közeledve...

1 éves kor felé közeledve természetes, hogy nem eszi annyira a tápszert?

Figyelt kérdés

kb 3. hónaptól pótlásos volt

6. hónaptól már csak tápszeres

most 11 hós, nem issza meg a szokásos adagját(korábban a viharos időjárásra fogtam, mert itt is írták, hogy sokak babája étvégytalan lett akkor)de már szép idők vannak,és mindig meghagy 30 ml-t, ma meg már vissza is hányt belőle, ami korábban nem volt jellemző, előtte jól láthatóan émelygett(nyugtalan volt, tekergette magát, ami szintén nem jellemző)

korábban a BEBA-t adtam, pár hónapja a Milumilt(mindegyik HA-s)eddig nem volt gond velük.

jelenleg jóformán 2 étkezésre tudok csak így normál ételt adni

mert reggel iszik 180-at, tízóraira megesik hogy csak 150-et, vacsira 180 megy csak, ebéd(húsos zöldség) és uzsonna(desszert a DM-ből, pici kefírt, vagy nat.joghurtot adok néha) van így csak mostanában

tízórai lenne gyümölcsös gabonapép

és egésznap itatnám gyümölcslével, mert gyümölcsöket nem akar enni(mert leszoott róla, amikor nem volt itthon egy darabig:()de szóval inni sem igen megy

2015. ápr. 11. 23:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
én is jártam már igy..bio boltban nézegettem a -gabonagolyokat, végul mézes volt.. nem tudom mennyire lehet elhinni, hogy nem szabad adni. sok helyen láttam már recepteket, amiben volt méz, illetve málna, eper 10 honapos kortol.. végul nálunk én ettem, mert azért csak tartok valamennyire ezektol a -tiltásoktol. itt meg az orvosunk semmit sem mond.
2015. ápr. 14. 22:32
 22/22 A kérdező kommentje:

valamelyik oldal mézről pánikba ejt, valamelyik megnyugtat.

egyik 2 éves korig tiltja a méz adását, másik csak 1 éves korig. ez utóbbi szerint majdnem ok, nemsokára 1 éves..

2015. ápr. 14. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!