Hogyan kell a krumplit elkészíteni?
Figyelt kérdés
Megfőzöm, és utana egy kis főző vízzel turmixoljam ? Vagy mit kell csinálni?2015. febr. 27. 12:42
1/6 anonim válasza:
nem tudom turmixolva milyen állaga lesz, de botmixerrel elég fura. olyan gumis vagy hogy is mondjam. tehát, igen megfőzöm, és szűrön szoktam átpréselni és néha én tápszerrel krémesítem, de főzővízzel is teljesen jó.
2/6 anonim válasza:
Én csk villával nyomkodtam szét, és elég puhára főztem. Anyatejet vagy tápszert (attól függ melyik van) raknék bele egy pár alkalommal.
3/6 anonim válasza:
Én sosem adtam krumplit magában, az első időben almával vagy répával főztem össze és kis főzővízzel leturmixoltam.
4/6 anonim válasza:
Turmixolva nekem is ilyen nyúlós trutyi lett.
De egyébként nekem semmilyen formában nem eszi meg a lányom.
5/6 piroska és a farkas válasza:
Igen, turmixolva rossz. Villával nagyon jol össze lehet törni, úgy is meg lehet csinálni finom krémesre. Én először anyatejjel adtam. Akár tápszeres, akár anyatejes a baba, mindkettő kicsit édeskés, a natur krumplit nem biztos, h díjazni fogja. Érdemes tényleg almát,sárgarépát, anyatejet vagy bármi olyat amit ehet hozzákeverni, h egy picit jobb íze egyen . Azota már, h husi és más zöldségek is vannak mellette, csak a főzővizet használom az összenyomkodáshoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor alma krumpli lesz a holnapi menü. Köszönöm a segítséget! Magában nem adom neki.
2015. febr. 27. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!