Sült almát, gesztenyét, sült krumplit és céklát hogyan kell, lehet elkészíteni a piciknek?
Kezdő vagyok, sosem csináltam. Héjastól vagy a nélkül? Simán be sütőbe vagy valamibe tegyem bele? És mennyi időre?
Gesztenyét milyen formában? Azt a darabos gesztenyét vegyem meg? Vagy a pürét, ami fagyasztva van ?
Sült almát héjastól is beteheted, a héja majd leszottyad róla, de héj nélkül is jó . érdemes tepsibe tenni, mert levet ereszt. sült kruplit lehet alufóliába csavarva vagy héjastól, de héj nélkül simán betenni nem érdemes, mert kemény lesz a külseje,fog nélkül nem lehet elrágni. Én a gesztenyét babának sütni nem javaslom, mert kemény nem tudja elrágni. Főzni érdemes, vagy fagyasztott gesztenyét venni, ebből nem a pürét, mert az cukros meg ki tudja mi van benne...Céklát én főzni szoktam,
bár csak egyszeer csináltam mert nem eszi meg a lányom.
almát annyi időre amíg látod, hogy "szottyos" lesz, a krumplit meg úgy ahogy magatoknak szoktad, az sok idő, szeritnem több mint egy óra.
Köszönöm a gyors válaszokat!! :)
Akkor ma kipróbáljuk a céklát, sütőben... még kitalálom, hogy a héjával vagy sem. :) Lehet délutánra sült alma lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!