4 és fél hónapos lányom még mindig bukik. A doktornő ajánlotta a rizst vagy a krumplit. Hogyan kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 15:14
1/5 anonim válasza:
A rizst én úgy csináltam mindig,hogy vaníliás,banános...tejpéphez(v.teheted tápszerhez) hozzáadod a főtt rizst,összeturmixolod pépesre így olyan,mint a tejberizs v.tehetsz bele gyümölcsöket is.
A krumplit megpucolod,kockára vágod,puhára főzöd és adsz hozzá banánt,almát,körte,sütőtök....ezt is pürésíted.
2/5 A kérdező kommentje:
ő még csak anyatejes.Tejjel is csinálhatom?
2008. szept. 29. 15:52
3/5 anonim válasza:
Hogyne, tejjel is. Én is azzal készítettem. Megpároltam a krumplit, és anyatejjel turmixoltam. A rizst pedig megfőzheted anyatejben is, vagy vízben, és utána kevered-turmixolod anyatejjel. Tehetsz hozzá a már adható gyümölcsök közül (alma (akár párolva), barack, szilva, banán). Így semmilyen más édesítő nem kell, nagyon fincsi lesz. Tejpépet is csinálhatsz anyatejből, rizs- vagy kukoricaliszttel (vagy grízzel) felfőzve, gyümölccsel ízesítve.
4/5 anonim válasza:
Csinálhatod tejjel de az anyatejet ne "főzd", mert minden értékes anyag kimegy belőle! A grízt pedig még sztem hanyagold mert az ugye búzából van és ilyen korban maradj a gluténmentes dolgoknál.
5/5 anonim válasza:
Én sem búzadarára gondoltam, hanem kukoricadarára. Utolsó előtti voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!