Mivel és hogyan tudom elkészíteni a tápszert, hogy pép sűrűségű legyen?
Anyatejes a babám, csak kellene egy tápszeres étkezés, és nem tudom, hogy hogyan készítsem el, mert már kanállal eszik a babám és itatópohárból is csak vizet iszik
Nem szeretnék "visszamenni" cumisüvegre.
Tejpépet sem szeretnék adni, tápszerre gondoltam.
Köszönöm a segítséget
(7 hós a babám)
A tápszert csak a hígítási arányában használhatod, ahogy a dobozon van. Többet nem szabad az adott mennyiségű vízbe tenni.
Ha kanállal szeretnéd adni, akkor a fent említett rizs/grízes megoldás helyett még használhatsz gabonapépet, ezeket tápszerrel/anyatejjel lehet felönteni. A dm-esek nagyon jók, sok fajta van, én nagyon szeretem őket, akár a gyümölcsöt is sűrítheted vele.
A tejpép ugyanolyan jó, mint a tápszer, sőt!
Az én kislányom nagyon szerette, és mivel bukós volt, jobban bevállt a tápszernél, naponta evett tejpépet.
és a tápszer miből van szerinted? :)
nem tejet tartalmaz, hogy tehéntej! a HA-s tápszer is, csupán annyi a különbség, hogy a HA tápszerben a tejfehérje szét van bontva így kevésbé allergizál, de attól az még tehéntej.
van HA-s rizspép, a tescoban lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!