Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 6,5 hós baba étrendje így jó,...

6,5 hós baba étrendje így jó, mert szerintem valami nem okés?

Figyelt kérdés

Szóval 5,5 hósan kezdtük a hozzátáplálást, mert anyatejes volt de nem hízott, Sinlacot is írtak fel.

Most hízik heti 100 grammot (ami szerintem rendben is van) a következő étrend mellett: reggeli szopi, 10 orai 100 gr gyumolcs egy fél baba kekszel, utana szopizik még egy minimált, ebédre zoldseg pure kb 150 gramn, uzsonna 16.00-kor, ez csak szopi. 18.30-kor kap egy Sinlacot 130 gramm vizzel egyutt, 35 gramm porbol.

lefekves fel 9-kor, szopizik.

Na most azert kezdtem el sinlacozni mert ejjel 4-5szor ebred, szerintem nem fog es nem pocak bar enni se eszik ejjel szamottevo menbyiseget, de gondoltam a sinlactol jobban alszik. nem sokkal de talan valamivel jobban tenyleg.

a bajom hogy estere annyira hulla h alig akar szopizni, 80 ml szokott lejonni delben, azt beletoltom, de cicibol mar alig bir enni, gondolom a sinlac utan nem is igenyli. Sok ez a sinlac amit adok neki? vagy ebben a korban mar csak immel ammal szopiznak este? csak nert ha nem szopik normalisan lefekves elott akkor hiaba tomtem meg 6-kor, ugyanugy ehes lesz :)

velemenyeznetek az etrendjet? leirnatok ti hogy csinaljatok?

2015. febr. 1. 21:18
1 2
 11/13 anonim válasza:
Cukrossal vigyázz! Tapasztalatból mondom. 2 és fél éves fiamat én is elrontottam vele! Azóta is csak teát akar inni cumisüvegből,pedig tud pohárbol inni,szívószállal,csőrösből,mégis mellete kell a cumisüveg. Az egyes és kettes foga már letörött,annyira rossz volt! Sajnálom agyon,az én butaságom volt,mert szintén azt hittem nem iszik eleget,,hiába mondta a védőnő,hogy amíg cicizik,neki az elég folyadék,és kéri majd!
2015. febr. 4. 23:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Bocsánat hogy itt kèrdezek de a Sinlacot lehet önmagában is adni tápkènt ??

Mindig csak gyümibe keverem!

2015. ápr. 26. 22:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Persze, adhatod natúrként is.
2015. ápr. 27. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!