Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » ISmet nem vagyok, szerintem...

Rozalia19 kérdése:

ISmet nem vagyok, szerintem tul koran csinaltam tesztet, szerintetek is?

Figyelt kérdés
Agusztus 15. voltun egyutt a parommal, s 16. reggel beteg lettem, majd 2 hetet satorozassal toltottunk, es kb 3 hete ertunk haza, es akkor voltunk utoljara egyutt agusztus 30-31, 12. beteg kellett volna legyek, a tegnap csinaltam egy tesztet es negativ lett, 11 napja kesik...

2014. szept. 23. 10:46
 1/1 anonim ***** válasza:
nem teszteltél túl korán az biztos hiszen ha 28 napos a ciklusaid akkor valóban 11 napja késik már ki kelett volna mutatnia.. Nekem nem várt mensi elött már 2 nappal nagyon halvány pozi lett.. ( Gabriell teszt) de lehet hogy túl kevés a szervezetedbe valami oknál fogva a hcg, csinálj másik tesztet és reggeli vizeletből..
2014. szept. 25. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!