Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normalis hogy neha ennyire...

Ez normalis hogy neha ennyire nyom? 13 hetesen meg nagyon pici a baba szerintem meg nem kene igy lennie. Lehet hogy rossz helyen van a baba? Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
13 hetes terhes vagyok, es folyton pisilnem kell. tudom ez normalis de sokszor ugyerzem hogy nagyon nyom a pisi es mikor el megyek, egyatalan nem is kell sokat pisilnem.

2014. máj. 10. 04:22
 1/6 anonim ***** válasza:
hormonok miatt megduzzadnak a szöveteid, amiatt nyom. nem a baba nyomja, hanem a sok vér, ami a szövetekben kering :)
2014. máj. 10. 08:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Engem az elejétől kezdve ennyire nyom, most vagyok a 22. héten a nagykönyv szerint már nem kellene, hogy ez legyen mert a 2. trimeszterben felemelkedik a méh és lekerül a hólyagról a nyomás, na ez nálam nem jött be. Egyébként 13+4 hetesen a genetikai ultrahangon 89 mm volt a babám ami valljuk meg már elég nagy ahhoz, hogy kellő nyomást tudjon gyakorolni.

Kitartás, talán neked majd tényleg bejönnek a nagykönyvben leírtak!

2014. máj. 10. 08:58
 3/6 anonim ***** válasza:
A baba semmiképpen sem tud ilyenkor még nyomni semmilyen szervet hiszen elenyésző a súlya. Kedves utolsó! A babat ilyenkor úgy kell elképzelni még, mint ha egy vízzel teli lufiban lubickolna, ergo nyomást emiatt sem tud kifejteni. Inkább a növekvő méh és a hormonok a ludasok ebben!
2014. máj. 10. 09:35
 4/6 anonim ***** válasza:
De ugye nem is a hólyagra nehezedő nyomáson van már a hangsúly hanem a kötekedésen. További szép napot!
2014. máj. 10. 10:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszaitokat. Akkor meg nyugodtam :)
2014. máj. 12. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kötözködésként írtam, csak felhívtam a figyelmedet arra, hogy butaságot írtál. Megbántani nem akartalak.
2014. máj. 12. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!