Kinek segített a Forever Multi Maca a sperma helyreálításában?
Ilyen embert nem fogsz találni. Max. olyat aki ismer olyat aki látott már olyat aki hallott már olyanról. Meg persze a szokásos hálózatépítgetők, ha betalálnak.
Az a rész az ember legeslegsérülékenyebb része. Ha elromlott már csak árnyalatnyi változásokban lehet reménykedni. Persze egy MLM-es disztribútor - aki első találkozásra a legjobb barátod is lesz - nagyon őszintén tudja ezt ajánlani. Sőt, még garanciát is ad. Nyugtát nem, az minek...
Na mit mondtam!
Amúgy nem, nem érdemes szedni. Némi placebo hatáson túl nem lesz sok eredménye. Spermaszám növelés, persze...
Milyen termékre gondoltál, ami ezen a téren használható , és hatásós is?
IceTruckKiller válasza: Te honnan gondolod hogy nem használ a Multi Maca? Saját tapasztalatból tudod?
Egyrészt onnan gondolom, hogy MLM-ben értékesítik, ebből következően az ár-érték aránya rossz.
Viszont némi keresgélés után érdekes dolgokra lettem figyelmes.
I. Az említett termék nincs fönt a kvázi hivatalos magyar flp oldalon (www.flpshop.hu). Sőt, a www.foreverliving.com oldalon, ha magyar nyelvre váltunk ugyan úgy nem szerepel, ellenben pl. ha az Egyesült Államokat jelöljük meg országnak.
II. A termék nem szerepel az OÉTI Bejelentett étrend-kiegészítők listáján, ezért itthon kereskedelmi forgalomba nem hozható.
Mindezek egyébként csak zárójeles infók. Eredetileg arra voltam kíváncsi, hogy miből mennyit tartalmaz a készítmény, eddig erre nem sikerült választ kapnom.
(Egyébként milyen aranyos, hogy a www.foreverliving.com oldalon, ha országot váltasz egyből eltűnik a keresés funkció)
Maca tartalmú, vagy inkább a perui zsázsa gyökérport tartalmazó készítmény egyébként tucatnyi van a magyar piacon.
Csak egy példa, fele annyiba kerül, napi három tablettával.
De akár az OÉTI listájában is keresgélhetsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!