Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek segített a Forever...

Kinek segített a Forever Multi Maca a sperma helyreálításában?

Figyelt kérdés

#egészség #baba #sperma #rossz spermakép
2013. szept. 18. 16:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ugyanis a Foreveres változat összetételét nem láttam, mint azt írtam is. Elvileg ugyanaz van a kettőben egyébként.
2013. szept. 29. 23:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia!A Maca Vibe más, mint a Multi Maca, hasonlísd össze az összetevőiket, azok hatásait.Én a Multi Macát ismerem, kilenc féle összetevőt tartalmazó jó kis termék.Nem véletlenül ajánlotta a doki.
2013. szept. 29. 23:29
 13/15 anonim ***** válasza:
12-es, írd már le nekünk mi van a Multi Macában, szerintem nem csak én vagyok rá kíváncsi.
2013. szept. 29. 23:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Az amerikai oldalon fent vannak az összetevői.
2013. szept. 30. 08:27
 15/15 anonim ***** válasza:
40%

[link]

Tehát ebből kiindulva a Forever terméke 128 Forint tablettánként 250 mg maca tartalommal.

A másik amit linkeltem 53 Forint tablettánként 500 mg maca tartalommal.

Igaz, a Foreveres csoda tartalmaz még más összetevőket, többek között Q10-et is. Mondanom sem kell, ezt is megkaphatjuk máshol, jóval gazdaságosabban. Csak egy példa:

[link]

58 Forint tablettánként, nem kevesebb mint hússzoros mennyiségért.

Vagy itt a fűrészpálma kivonata:

[link]

30 Forint tablettánként, szintén többszörös mennyiséggel.

Ha minden összetevőt összevadásznánk amit a Multi Maca tartalmaz, és más gyártók más termékeiből szednénk be, kb. oda jutnánk, hogy ugyan drágább a napi adag, saccra mondjuk kétszer annyi, viszont a bevitt tápanyagmennyiség jóval több mint a duplája, akár 4-5-6-szoros is lehet. És ha gazdasági alapon közelítjük meg a kérdést jól látszik, a Forever terméke egy amolyan jól marketingelhető tesco gazdaságos termék. Mindenből tartalmaz egy keveset, ezzel indokolható a magas ára és el is adható mert ez a laikusok számára szimpatikussá teszi. Az előállítási költsége ezzel szemben alacsony, hiszen látható milyen áron milyen mennyiségeket tudnak egy-egy kapszulába préselni.

Azt hiszem így már világos, tipikus MLM termékről van szó. Igaz van rá garancia, ha megvásárolod az MLM cég garantáltan jobban jár, mint te.

2013. szept. 30. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!