A párom spermaeredménye valaki ért hozzá, hogy még is
mire számitsunk? Én nem értek hozzá ez az eredmény most
jo vagy rossz? Természetes uton teherbe eshetek, vagy csak
inszem?
Haho van itt valaki akitől választ kaphatok ??? :(
2013. szept. 16. 16:47
2/12 anonim válasza:
A szakirodalom szerint:
Spermiumkoncentráció: legalább 18 M/ml fölött normális
Motilitás: legalább 50%-nak kell lennie a gyors+ lassú spermiumoknak vagy legalább 25%-nak a gyorsan mozgónak
-> ez nálatok éppen teljesül
Morfológia: legalább 30%-nak kell normál morfológiájúnak lenni-> ez is éppen teljesül
Tehát: a spermiumkoncentráció az ideális alatt van, a többi értéketek pedig épp az alsó határon mozog. Mivel nem vagyok szakember, nem tudom, hogy ezzel mennyi esélyetek van. Gondolom mentek vissza az orvoshoz, ő biztosan elmondja majd.
2013. szept. 16. 17:45
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor ezek szerint nincs olyan nagy baj? Már voltunk dokinál de nem sok biztatott mondott, majd most megyünk el egy magánrendelésre.... egy épként akinél voltunk ö azt javasolta hogy a párom szedje a Multi Maca készítményt 3 honpapig és újabb vizsgálat. Valakinek használt már a Multi Maca?
2013. szept. 17. 17:11
4/12 A kérdező kommentje:
??????????? :(
2013. szept. 23. 16:43
5/12 anonim válasza:
Ebből lombik lesz, de ne keseredj el. nem ijesztelek nekünk 8millió volt és lombikozunk.
2013. szept. 25. 15:32
6/12 A kérdező kommentje:
Mi elmentünk egy magánrendelésre és ott a doki inszemet ajánlott. Szerinted ez hülyeség? És nektek mit ajánlottak , mert az én páromnak a forever multi macát ajánlották 3 honapig . ( remélem használ) Amugy sok sikerert nektek .
2013. szept. 25. 18:51
7/12 anonim válasza:
Mi lombikra megyünk (ICSI így utánna tudsz nézni) párom a FER14 -et szedte 3 hónapig, semmi eredmény nem volt tőle, sőt még rosszabb lett. Most jelenleg magnéziumot és cinket szed.
2013. szept. 26. 07:46
8/12 A kérdező kommentje:
És nektek milyen lett a párod eredménye? a doki szerint nálam is bibi van hogy a tüszök kicsik :( ja és hogy nincs tüszö repedésem
2013. szept. 26. 18:13
9/12 anonim válasza:
Egy hónappal ezelőtt rosszabb volt, mint a fer14 előtt, de lehet hogy valami gyulladás miatt. Jövő héten kell vissza menni, majd akkor elmondják a továbbiakat.
2013. szept. 27. 08:45
10/12 A kérdező kommentje:
Csomót olvastam a témával kapcsolatban már, és evvel az eredménnyel valószínű , hogy csak lombikkal jön össze a baba... de akkor mért mondta a másik doki (másik doki magánrendelésen), hogy inszemet javasol?? Én ezt nem értem , akkor csak a pénzt akarja lehúzni tőlünk??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!