Mi van, ha már nem kell neki a tej?
A kisfiam 20 hónapos, és kb 1 hete nem nagyon kell neki a reggeli/esti tej.. Reggel még csak-csak megissza (először szorongatja az üveget, nem tenné le :), aztán nekiesik), este viszont csak fogja a kezében, és azzal alszik el :), de nem iszik belőle.
Ekkora gyereknek kell még a napi fél liter tej? agy próbáljak meg kakaót adni hozzá? Kinek mi a tapasztalata?
Az én kisfiam 2 éves,lassan fél éve nem hajlandó meginni a tejet semilyen formában.A cumisüvegről már rég leszokott,de pohárból,bögrébúl sem akarja meginni.Próbáltam már kakaóként,adni,vagy karamellás tejet,de egyet belekortyol és már tolja is félre,meg mondja,hogy "nem jó".
Így kénytelen vagyok belenyugodni,h nem issza meg a tejet,viszont a tejtermékeket,sajtot,joghurtot,túrót szerencsére megeszi és szereti is őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!