Nem értem ezt a főzelékezést?
6 hónapos a fiam, màr szite minden gyümölcsöt bevezetem neki amit lehetett, a tízórai kivàltva, most az ebèd jönne, de nem èrtem hogy,mit mivel? Mèg fèl hönapot szeretnèk vàrni a hússal mert koraszülött..rendes idø szerint tàplàltuk de nem akarom elkapkodni. Húslevesbøl krumplit ès rèpàt màr kapott, 2 naponta babakekszezik.
Hogyan tovàbb? Mivel pürísítsek? Gríz, kicsi liszt mikortól? Miből is àll a főzelèk? Mit ehet?
Köszönöm
Leírom én hogy csinálom. Mindenbe teszek egy kis krumplit. Amilyen zöldség van itthon abból főzök neki és leturmixolom (pl ma:brokkoli+krumpli+cékla+húsit fog enni) Eddig mindent megevett.Lisztet én azt hiszem 7 hónapos kora körül tettem először a főzelékbe, azóta mindennap kap egy kiskanállal. Ja és egy kiskanál olajat is teszek bele. Rengeteg hozzátáplálási táblázat van az interneten válassz egyet és az szerint add neki a zöldségeket, gyümölcsöket.Vagy ha kérj a védőnőtől egyet. Nekem nehéz volt az elején mert a védőnő nem volt túl segítőkész, az orvos meg... ( nem találok szavakat), azóta váltottunk gyerekorvost, szerinte jól csinálom. A védőnővel meg 3 hónapja nem találkoztam... Remélem tudtam segíteni!
9 hónapos a kislányom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!