Tejpép mikortòl és hogyan kezdjük?

Figyelt kérdés
Anyatejes kisbabám napi egyszer tápszert kap,kevés a tejem,pròbálom szaporítani,de így sem elég.Kiváltanám ezt az egyszeri étkezést tejpéppel,de nem tudom,hogy a 4 hònapos babámnak adhatom?Illetve,hogy szép lassan kell hozzászoktatni?Tapasztalatok?Melyik szeretik a babák?

2014. aug. 25. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:

A sinlac ot szeretik a babàk . 4 h kortól adható . Doki felírja 600 gr azt hiszem 300 .-

Ezzel később gyumit , főzeléket dúsíthatsz :)

Én eleinte mindig pár kanállal adtam mert en kert többet . Aztán mindig kapott többet :) bar magában nem adom. Ha más nem kis gyümi levet teszek bele ugy szereti kb 30 Ml.t

2014. aug. 25. 19:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Amit a drogériákban lehet kapni az nem jò?Arra is rá van írva,hogy 4 hònaptòl, ízesítettek.
2014. aug. 25. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:

De jo az is. De ezt szoktàk ajànlani mert 2x akkora és párszáz forint :)

Ill. Édeskés íze van, amivel tudod később dúsítanj, ízesíteni a főzik et gyümi ket. Jo a drogériàs is csak dràga, meg szerintem a gyógyszertáriban jobban meg lehet bízni :) adhatók 4 hós kortól :)

2014. aug. 25. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt akartam meg mondani hogy lányom 10 hós de semmilyen boltit nem eszik meg. Pedig adtam neki 4-6-8 hósnak való pépet.. :)
2014. aug. 25. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Én kislányom tejpépet eszik, nestleből nagyon szereti a gyümölcsöst. De eszi belőle a banánost. Milumilből v ilyesmi abból a kakaósat.

Mi 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást de mivel semmit nrm fofadott el így vettük a tejpépet ezt nagyon szereti már egy egész adagod megeszi. Amúgy én mindenből mindig annyit adok amennyit elfogad.

2014. aug. 25. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:

A tápszeres étkezést akarod kiváltani tejpépre? Ennek nem sok értelme van. A tejpép gyakorlatilag kanalazható állagú, ízesített tápszer. Én a helyedben inkább a tápszert adnám a 4 hónapos babámnak. Ha meg mindenképpen el akarod kezdeni a hozzátáplálást, akkor adj neki gyümölcsöt, zöldséget. Anyatejes babának egyáltalán nincs szüksége tejpépre.

Amúgy nem vagyok tejpép ellenés. Én adtam sokszor a lányunknak, de jóval később és ő amúgy is tápszeres volt. Különösen akkor jó, ha hízlalni akarod a babát.

Az, hogy melyiket szereti csak akkor derül ki, ha kipróbálod. Van olyan baba, aki mindegyiket elfogadja. A miénk 2-3 fajtát evett meg, azt is csak pár hónapig. Később kizárólag egy fajtát és csak egy ízben evett.

2014. aug. 25. 20:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam a tejpépre,mert nem szereti a tápszert és nem a cumizavar miatt.Már az összes fagyasztott tejet megette, pillanatok alatt végzett,de a tápszert fél òrán keresztül nyammogja,mire talán a fele fogy el és közben folyamatosan grimaszol.Gondoltam az izesített tejpépet jobbanszeretné.A gyümölcsökkel kapcsolatban tanácstalan vagyok,a legtöbb helyen azt olvasom,hogy 6 hònapos koráig ráér.
2014. aug. 26. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!