Tejpép mikortòl és hogyan kezdjük?
A sinlac ot szeretik a babàk . 4 h kortól adható . Doki felírja 600 gr azt hiszem 300 .-
Ezzel később gyumit , főzeléket dúsíthatsz :)
Én eleinte mindig pár kanállal adtam mert en kert többet . Aztán mindig kapott többet :) bar magában nem adom. Ha más nem kis gyümi levet teszek bele ugy szereti kb 30 Ml.t
De jo az is. De ezt szoktàk ajànlani mert 2x akkora és párszáz forint :)
Ill. Édeskés íze van, amivel tudod később dúsítanj, ízesíteni a főzik et gyümi ket. Jo a drogériàs is csak dràga, meg szerintem a gyógyszertáriban jobban meg lehet bízni :) adhatók 4 hós kortól :)
Én kislányom tejpépet eszik, nestleből nagyon szereti a gyümölcsöst. De eszi belőle a banánost. Milumilből v ilyesmi abból a kakaósat.
Mi 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást de mivel semmit nrm fofadott el így vettük a tejpépet ezt nagyon szereti már egy egész adagod megeszi. Amúgy én mindenből mindig annyit adok amennyit elfogad.
A tápszeres étkezést akarod kiváltani tejpépre? Ennek nem sok értelme van. A tejpép gyakorlatilag kanalazható állagú, ízesített tápszer. Én a helyedben inkább a tápszert adnám a 4 hónapos babámnak. Ha meg mindenképpen el akarod kezdeni a hozzátáplálást, akkor adj neki gyümölcsöt, zöldséget. Anyatejes babának egyáltalán nincs szüksége tejpépre.
Amúgy nem vagyok tejpép ellenés. Én adtam sokszor a lányunknak, de jóval később és ő amúgy is tápszeres volt. Különösen akkor jó, ha hízlalni akarod a babát.
Az, hogy melyiket szereti csak akkor derül ki, ha kipróbálod. Van olyan baba, aki mindegyiket elfogadja. A miénk 2-3 fajtát evett meg, azt is csak pár hónapig. Később kizárólag egy fajtát és csak egy ízben evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!