Édességet kisbabának?

Figyelt kérdés
10 hó körüli babának adtok csokit,süteményt,kekszet (ami nem babakeksz),sós rágcsát? Én nem adok ilyesmit a kislányomnak,de van aki furcsállja ezt. A szomszéd lépcsőházban ugyanekkora kislánynak kakaós csigát adnak reggelire...Anyukám azt mondta,adjak neki csokit,pár napja pedig nélkülem volt anyósoméknál,és ketchupos chipset adtak neki. Nem igazán örültem. Szerintem tiszteletben kéne tartani,hogy én hogyan táplálom a gyerekem,attól még,hogy xy máshogy teszi.
2014. júl. 20. 14:23
1 2 3
 11/30 Kerria ***** válasza:

tyűűű, colát... ez meredek. És ha konyak lett volna a kezében... persze azt is nézi, hisz gyermek. Jáááj.

Ilyen szempontból nekem szerencsém van, egész jól kezelik, hogy nem akarok édességet adni nekik. Házi készítésű sütiből a tésztából kaphat picit, hisz mi is esszük, elkerülhetetlen. Anyóssal is és Anyuval is elég jól sikerült megértetni, hogy nem. Nem kell csoki, mert csak pörög tőle (és amúgy tényleg)

2014. júl. 21. 09:04
 12/30 anonim ***** válasza:
52%

Vegyetek Update termékeket a babáknak és a gyerekeknek, nehogy a BMI felugorjon 25 fölé! Jesszus...

Oké, a Cola meredek, a Chips is gáz, én viszont adok bolti joghurtot és krémtúrót, SIMA cukrot is és kapaszkodjatok meg: rendes cukros lekvárt a babámnak...

Várom a lepontozásokat...

2014. júl. 21. 09:26
 13/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,nem a BMI érdekel és nem a babám testsúlyát akarom kordába tartani azzal,ha nem adok édességet és mindenféle adalékkal telerakott vackot. Ennyi erővel adhatsz neki kólát is,a bolti krémtúró ugyanúgy tele van minden vacakkal. Engem az érdekel,hogy minél kevesebb felesleges dolgot kapjon,nézz már utána mit okoz pl a túlzott cukorfogyasztás,azon kívül hogy kövér lehetsz tőle! Mielőtt azokat nézed hülyének,akik tudatosan étkeznek.
2014. júl. 21. 10:24
 14/30 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy azért már egyre többen odafigyelnek ilyesmire a táplálkozásban. Ami elszomorító,hogy sokan még mindig azt gondolják,az egészségesebb táplálkozás=fogyókúra,csak annak van rá szüksége aki kövér,és ha nem eszünk cukorral,színezékkel,zsírral telenyomott ételeket,akkor nyilván nem eszünk semmi finomat,és a gyerekeinkkel szemben is szívtelenek vagyunk. Holott a gyümölcs magában pl nagyon finom,és én is azt szeretném,ha a lányom a gyümölcsök,zöldségek igazi ízét ismerné meg,nem pl epret agyoncukrozva.
2014. júl. 21. 10:41
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
Szövegértelmezés 0... Mondom a Cola meredek és a chips is gáz... De hogy cukrot ne kapjon a gyerek?! Elfelejtettétek régről, hogy oké, hogy a cukor hízlal, de igenis szükség van rá, a csontoknak is.. Mértékkel minden fogyaszt6ó.
2014. júl. 21. 10:49
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Bár ha jól látom, ez is amolyan bólogass, vagy hallgass kérdés? volt...
2014. júl. 21. 10:52
 17/30 A kérdező kommentje:
Igen,cukorra szükség van,csak nem a finomított kristálycukorra. A gyümölcsökben van cukor,természetes formában,arra van szükség pl. Neked meg nemcsak a szövegértelmezéssel van gondod...mondom,olvass utána előbb.
2014. júl. 21. 11:05
 18/30 Julie S ***** válasza:

Es mi volt akkor, amikor meg nem letezett kristalycukor? :D

[link]

"A cukrot, amelyet ma minden

háztartásban megtalálunk, nem is olyan

nagyon régen használják általánosan.

Száz-százötven évvel ezelőtt még csak

a gazdagabb családok használták, még

régebben csak a királyok asztalán volt

található. Korábban csak a mézet

használták az ételek édesítésére."

Rengeteg cukrot lehet enni csupan azzal, hogy gyumolcsot eszunk. Foleg a mai nemesitett fajtakkal. Szoval persze, kell a cukor, de nem a termeszetes forrasokon kivul pluszban.

2014. júl. 21. 13:27
 19/30 anonim ***** válasza:
Én a 10hónaposomnak adok néha kinder tejszeletet ,túrórudit csoki nélkül. De már egy kis ideje nem kapott és nem is fog egy ideig,nem azért mert bármi baja lett tőle,csak utólag belegondolva nem való neki... mindenki a saját "hibájából" tanúl! Helyette kipróbálom a kölesgolyót,rizskorongot stb.
2014. júl. 22. 11:12
 20/30 anonim ***** válasza:
*TanUl* elírtam bocsánat!
2014. júl. 22. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!