Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen sok a 3,5 kg +?...

18 hetesen sok a 3,5 kg +? Édességet is eszem, többi lent.

Figyelt kérdés
64-ről indultam 165 cm-el.Nagyon szeretem a sós zöldségeket minden nap eszek, és eddig csak 1 kg volt rajtam.Most ugrott fel plusz 2, 2.5 kg.Lehet a só miatt?
2014. jún. 22. 13:50
 1/3 piroska és a farkas ***** válasza:
Lehet, mivel köti a vizet. Rám a 21. hétig csak 1,5 kiló jött, az utolsó 6 hétben jött annyi, h végül 17 lett belőle, de ebből szülés utáni hétre csak 4 maradt, a többi víz volt, meg a kislányom:) Vigyázz, mert van veszélye, a túl sok sóról inkább mondj le most.
2014. jún. 22. 14:11
 2/3 anonim ***** válasza:
A só nem hízlal, de köti a vizet. SZóval ezért lehet gond.
2014. jún. 22. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet víz. Arra oda kell figyelni! Egyébként nem feltétlen sok....én 20 hetesen jártam ennyinél, és a vége múlt héten volt (kerek 40 hetesen) 6 kiló :D
2014. jún. 22. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!