Szerintetek normális hogy 26 hetesen folyton édességet kívánom? De nagyon nagyon. Rémisztő
Nekem minden nap kell legalább 1szer édességet ennem, de egész nap tudnék... :) Sok sütit is sütök mostanában, mert MUSZÁJ! :D Én fiút várok. :)
30 hetes kismama
Ó, én meg lányt várok, és az elejétől abnormálisan undorodom az édestől, ellenben mindent kívánok, ami savanyú... :))))
34 hetes km
Szerintem igen. Nekem azidőtájt ugyan még nem volt ilyen gondom (akkoriban fűszeres és sós kajákat ettem), de úgy a 34. héttől minden nap sütit vagy csokit is eszem. Mindemellett az utóbbi 2 hétben fogytam egy kilót - szerintem az van, hogy a baba növelése-hizlalása nagyon fogyasztja az energiát.
37 hkm.
Eddig nem igazán szerettem az édességet, szülinapokon is csak belenyaltam a tortákba. 1 kocka csoki nekem elég volt 1 hónapra kb. :)
De most! Egész nap azt ennék, volt, ogy fél 11kor este kezdtem el palacsintát sütni. De visszafogom magam, nagyon is. De marha nehéz! :)
25 hetes (kislányt váró) km :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!